Connect with us

Revistateo.ro

Celine Dion a slabit in ultima perioada. Si-a pierdut sotul si fratele dupa ce amandoi au fost diagnostricati cu cancer. Schimbarile fizice sunt vizibile.

Stiri

Celine Dion s-a schimbat mult in ultima vreme. Nu o vei recunoaste

Celine Dion a trecut in ultima vreme prin mai multe incercari. Si-a pierdut sotul si fratele. Amandoi sufereau de cancer. Tragicele evenimente au lasat urme. Cei care au vazut-o pe celebra canatreata la Premiile Grammy au observat ca aceasta a slabit mult. De asemenea, ridurile de pe fata ei erau vizibile.

Celine Dion s-a schimbat in ultima vreme. Cu greu o poti recunoaste

In ultimul timp, Celine Dion a avut parte de intamplari nefericite. Sotul ei, Rene Angelil, a fost diagnisticat cu cancer. La scurt timp a incetat din viata. Si fratele vedei suferea de un alt tip de cancer, insa nu s-a putut vindeca. A pierdut si el lupta cu boala. Multi spun ca evenimentele din ultima perioada sunt de vina pentru schimbarea vedetei. Se poate observa cu usurinta ca a pierdut cateva kilograme. De asemenea, ridurile ei sunt vizibile.

Prezenta la Premiile Grammy, Celine Dion a purtat o rochie verde care ii imbraca frumos silueta. Zambea, insa purta cu ea pierderile suferite, iar lucrul acesta se vedea. Vedeta in varsta de 48 de ani vorbit despre sotul ei. Gandul la Rene Angelil a sensibilizat-o. „Probabil nu este o lectie”, a spus Celine Dion. „Dar este ceva de care am fost nevoita sa ma ocup – sa imi pregatesc copiii pentru pierderea tatalui lor. Si asta a fost o lectie pentru mine, ca niciodata nu stii cand te lovesc astfel de lucruri si trebuie sa preiei controlul. A fost o lectie pentru mine, dar ei sunt bine”, a continuat indragita vedeta.

De asemenea, ea a adaugat ca viata este imprevizibila, asa ca este mai bine sa nu asteptam ziua de maine pentru a face ceva ce putem face astazi. Dupa ultimele evenimente care au lasat urme in sufletul ei, este normal sa vorbeasca astfel. De asemenea, este de inteles cum sau de ce s-a schimbat si din punct de vedere fizic.

Surse foto: popsugar.com

Articole pe aceeasi tema:

Celine Dion, moment sfasietor pentru sotul sau mort: „Memoria mea intreaba de tine tot timpul”

Celine Dion, lovita de blesteme. Sora ei sufera de cancer, in stare avansata: „Abia mai cantareste 40 de kilograme”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top