Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Gheorghe

Stiri

SMS-uri, Mesaje şi Urări de Sfântul Gheorghe

Iata cele mai frumoase SMS-uri, Mesaje şi Urări de Sfântul Gheorghe:

Sfantul Gheorghe este unul din cei mai pomeniti sfinti din calendar. Ziua acestuia este pe 23 aprilie.

Impliniri si satisfactii pentru Gheorghe. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Traiasca Gheorghe! Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

CITEŞTE ŞI: Sfântul Gheorghe – Tradiții și obiceiuri

Tradiţii şi obiceiuri de Paşte
La multi ani, George! Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, George!

Sf. Gheorghe sa te calauzeasca. La multi ani si fie ca Sfantul Gheorghe sa te calauzeasca mereu!

SMS-uri, Mesaje şi Urări de Sfântul Gheorghe:

Pentru ca porti numele Sf Gheorghe. Iti urez „La multi ani” pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Implinirea tuturor dorintelor. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele. La multi ani!

Sa ai o zi de Sf Gheorghe cat mai frumoasa. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

La multi ani, Georgiana! Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

Urari de Sf Gheorghe din partea prietenilor. Iti doresc sa ai parte de o zi de nume minunata si sa stii ca esti si vei fi mereu iubit/a de toti prietenii tai.

SMS-uri, Mesaje şi Urări de Sfântul Gheorghe:

Este zi de sarbatoare. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani, Gheorghe!

De Sf Gheorghe, un sincer: La multi ani. Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

Sa ne traiesti, Gheorghe! Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri.

O zi de Sf Gheorghe luminoasa. Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

Urare de Sf Gheorghe. Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste si-ti foloseste, sanatate, prieteni adevarati, si multa bucurie!

Ce iti doresc de Sf Gheorghe. Fie ca incepand cu aceasta zi toate necazurile sa te ocoleasca, dragostea la tine in suflet sa poposeasca, sa ai doar zile insorite si multa, multa fericire!

Sarbatoarea Sf. Mare Mucenic Gheorghe. In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca purtati numele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, va urez multa sanatate si fericire!

La multi ani, Gheorghe!

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viata numai flori,
Noroc si bucurie!
La Multi Ani, Gheorghe!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top