Connect with us

Revistateo.ro

De 8 martie, poate iti doresti sa ii trimiti unei persoane dragi un mesaj frumos perin care sa iti exprimi sentimentele. Afla ce i-ai putea spune.

Stil de viata

Mesaje frumoase pentru persoana iubita de 8 martie

Cu ocazia zilei de 8 martie, poate vrei sa ii transmiti persoanei iubite un mesaj frumos. Mai jos vei gasi cateva exemple din care te poti inspira, indiferent daca este vorba despre mama, sotia, iubita ta, o prietena etc.

Cateva mesaje frumoase pentru persoana iubita de 8 martie

„Azi totul este despre tine. Bucura-te de aceasta zi si de frumusetea naturii. Fii precum un fluture si bucura-te de viata si de libertate. Ziua sa-ți fie cat mai senina. La mulți ani!”

„Iti doresc ca acesta zi de primavara sa iti incalzeasca sufletul si sa-ţi aduca peste zi implinirea viselor. Iti doresc sa ai parte de momente speciale alaturi de persoanele dragi!”

„Tie, mama, iti datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Mi-ai dat nastere, m-ai crescut si m-ai invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte prin care sa pot exprima sentimentele fata de tine. Tot ceea ce pot sa iti spun este ca te iubesc, mama! La mulţi ani!”

„Iti daruiesc din suflet o floare, simbol al iubirii pe care ti-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„La multi ani! Va doresc sa aveți in suflete minunatele culori ale primaverii de care sa va bucurati alaturi de persoanele speciale din viata dumneavoastra!”

„De ziua ta vreau sa iti spun ca iti doresc sa ai în suflet vesnic primavara. La multi ani!”

„Fie ca primavara sa iti aduca in suflet iubire si bucurie. Îti doresc un 8 Martie cat mai frumos si mai special!”

„Știu ca nu am reusit sa iti arat de fiecare data cat de mult insemni pentru mine si cat apreciez lucrurile pe care le-ai facut pentru mine. Multumita tie exist. Tu m-ai facut omul care sunt astazi, datorita ție sunt un om mai bun. Mi-ai aratat ce este respectul, mi-ai aratat ce este toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alaturi de mine mereu. Nu pot decat sa iti multumesc! La multi ani!”

Citeste si: 5 lucruri importante de știut despre Ziua Femeii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top