Connect with us

Revistateo.ro

Viata

Tradiții și superstiții de 8 Martie. Ce să nu faci de Ziua Femeii

Mâine este o zi importantă pentru toate femeile. Este o dublă sărbătoare: Ziua Femeii și Ziua Mamei.

Iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont pe 8 Martie:

1. Nu îți supăra mama! Este ziua în care mamele trebuie iubite, protejate, în care trebuie să le arătăm afecțiunea pe care o avem față de ele.

2. Nu o lăsa să facă lucrurile în locul tău. Haideți ca măcar pe 8 Martie să facem curățenie în locul ei, să o surprindem cu o masă caldă sau cu niște prăjiturele, să o răsfățăm pentru că merită.

3. Nu îi cumpăra cadouri pe care nu le simți sau care știi sigur că nu îi sunt potrivite. Un buchet de flori te scoate oricând din bucluc!

CITESTE SI: Se amână botezul Victoriei? Ce spune Gabriela Cristea

Horoscop special de Ziua Femeii. Ce merită fiecare doamnă, în funcție de zodie

Rugăciunea pentru părinți pe care e bine să o spui pe 8 Martie

Dumnezeule, rugându-mă Ție pentru tatăl meu ăi pentru mama mea, împlinesc una din cele mai sfinte datorințe, pe care Tu ai pus-o asupra mea și anume: să-i cinstesc și să-i iubesc din tot sufletul meu și din toată inima mea.

Cea dintâi din îndatoririle mele către ei este de a mă ruga ție totdeauna pentru sănătatea și bucuria lor, a mă supune și a-i ajuta din toate puterile mele.

O, Dumnezeule atotputernic, care binecuvintezi pe fii pentru părinții lor și adesea în dreapta Ta mâine îi pedepsești pentru greșelile lor, primește umila mea mulțumită pentru binefacerile pe care le reverși neîncetat asupra lor.

Trimite-le, Preabunule, și-n viitor binecuvântările Tale și le iartă lor greșelile pe care, ca niște oameni, le vor fi făcut.

Tu poruncești să cinstesc în ei puterea Ta și să le fiu recunoscător și mulțumitor pentru viața pe care mi-ai dat-o prin ei și pentru toate îngrijirile ce au avut și au pentru mine.

Ajută-mi dar să urmez poruncile Tale sfinte, să le fiu supus, ascultător și să nu fac nimic care să-i amărască și să-i întristeze. Răsplătește-le, Preabunule, cu facerile Tale de bine pentru dragostea și îngrijirea neadormită pe care totdeauna o au pentru mine. Apără-i de toate nenorocirile și întristările.

Dă-le viață lungă, fericită, liniștită și cu bună înțelegere.

Fă-i părtași binecuvântarii Sfinților Tăi. Înmulțește-le roadele ostenelilor lor. Fă să prisoseacă peste ei binefacerile Tale și să sporească întru tot binele și întru îndestulare, ca să te binecuvântăm în toate zilele vieții noastre. AMIN!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top