Connect with us

Revistateo.ro

Cele mai bune sucuri pentru pielea ta

Frumusete

Cele mai bune sucuri pentru pielea ta

Toate ne dorim o piele fină și strălucitoare. Unele dintre noi au fost înzestrate cu așa ceva de la mama natură, altele încearcă tot felul de tratamente și creme care le pot ajuta în acest sens. În mod ideal, o alimentație echilibrată și un consum ridicat de lichide, ajută pielea să se hidrateze și să aibă un aspect sănătos. Există unele legume și fructe care sunt renumite pentru proprietățile pe care le au și pentru beneficiile pe care pe aduc pielii noastre. Le poți transforma în băuturi răcoritoare și te poți bucura de vitaminele pe care ți le oferă. Iată cele mai bune sucuri pentru pielea ta!

Sucul de morcovi. Sucul de morcovi este foarte bogat în vitamina A și betacaroten, care îți hrănesc pielea și îi oferă un aspect sănătos și strălucitor. De asemenea sucul de morcov conține fibre și ajută la tranzitul intenstinal.

CITEȘTE ȘI: DOVLEACUL FACE MINUNI PENTRU FRUMUSEȚE

Sucul de roșii. Este unul dintre cele mai comune sucuri, preparat în fiecare toamnă în toate gospodăriile. Tomatele sunt bune pentru că nu conțin colesterol și au mult potasiu. De asemenea conțin mult licopen, renumit pentru proprietățile sale anti-canceroase. Vitamina C din sucul de roșii face minuni pentru pielea ta.

Sucul de spanac. Spanacul este ideal pentru sucuri. Este puternic îmbogățit cu vitamina K, fiind excelent pentru sănătatea oaselor. Fierul din spanac este ideal pentru sănătatea pielii. Vitaminele C și E, manganul și antioxidanții din sucul de spanac, păstrează radicalii liberi la distanță față de pielea ta și îi oferă acesteia un aspect strălucitor. Sucul de spanac îmbunătățește circulația.

Sucul de broccoli. Cunoscut sub numele de fratele verde al conopidei, broccoli posedă numeroase substanțe nutritive benefice pielii și întreg organismului. Este foarte bogat în vitamina C, absolut necesară pentru sănătatea pielii. De asemenea, sucul de broccoli este extrem de hrănitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top