Connect with us

Revistateo.ro

arsuri

Naturiste

Cele mai bune remedii homemade pentru arsuri

Multe accidente care se produc din neatenție te pot lăsa cu arsuri destul de serioase la nivelul pielii. Iată care sunt cele mai bune remedii homemade pe care le poți prepara singur!

CITEȘTE ȘI: REMEDII SIGURE PENTRU ARSURILE SOLARE

Este important de știut că atunci când suferi de arsuri la nivelul pielii, acestea te pot lăsa cu cicatrici sau cu semne inestetice. Uite care sunt cele mai bune remedii homemade pentru arsuri, la îndemâna tuturor!

1. Făină. Pune mâna arsă în făină și lasă praful alb să acționeze timp de zece minute. Dacă apelezi la acest remediu, atunci pielea ta nu se va mai înroși după arsură, dar condiția este să nu fie ceva grav, ci doar un mic accident casnic.

2. Apă rece și albuș de ou. Cea mai rapidă metodă este să te duci repede și să pui partea vătămată sub jetul de apă cât mai rece pentru a răcori zona de piele care a suferit arsuri. După această intervenție, aplică pe locul afectat un albuș de ou bine bătut cu spumă. Colagenul din albușul de ou este o placentă cu vitamine care ajută pielea să se refacă ușor și complet, fară ca partea care a suferit arsuri să își schimbe culoarea.

3. Mierea de albine, este un ingredient natural care te scapă de arsurile ușoare. Remediul cu mierea de albine este eficient și poate ține locul unei creme pentru arsuri.

Sursa foto: aflacum.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top