Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cel mai simplu procedeu pentru albirea dintilor. Ce ingrediente trebuie sa combini

Exista un procedeu care implica mai multe ingrediente pentru a-ti albi dintii. Daca respecti tratamentul revolutionar pe care ti-l propunem, dintii tai vor fi mai albi in doar 30 de zile. Afla mai jos in ce consta totul!

Ai nevoie de doar trei ingrediente pentru albirea dintilor: sucul de la o jumatate de lamaie, o lingura de bicarbonat de sodiu si o pasta de dinti simpla. Amesteca cele trei ingrediente pana se vor lipi unul de celalalt, astfel incat sa obtii o pasta omogena. Inmoaie apoi periuta ta de dinti in aceasta substanta facuta rapid si periaza-ti dintii timp de 3 minute.

CITESTE SI: INTERVIU CU MEDICUL STOMATOLOG RAFAEL ZEED DESPRE ALBIREA DINTILOR

Dupa periajul cu pasta de dinti creata la tine acasa, clateste bine gura cu apa. Inainte de a aplica acest tratament pentru albirea dintilor, trebuie sa stii cateva lucruri despre bicarbonatul de sodiu si zeama de lamaie. In primul si in primul rand, acest tratament dureaza o luna de zile insa el se aplica doar o data pe saptamana, adica de patru ori pe luna. Este foarte important ca in tot acest timp sa consumi alimente care sa nu iti pateze dintii.

In cazul in care nu ai nicio lamaie in frigider, poti inlocui zeama de lamaie cu apa plata, cam aceeasi cantitate pe care ar avea-o sucul de lamaie. Atentie! Daca porti cumva aparat dentar nu te incumeta sa iti albesti dintii prin aceasta metoda si asta deoarece, din cauza aparatului, dintii tai vor fi albi neuniform.

dintilor - 24072015 - 3

Nu se intampla nimic daca inghiti din greseala solutia pentru albirea dintilor, chiar daca gustul ti se va parea putin scarbos.

Sursa foto: totallyteeth.com.au, becomegorgeous.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top