Connect with us

Revistateo.ro

Cel mai puternic agent detoxifiant și beneficiile sale

Stiri

Cel mai puternic agent detoxifiant și beneficiile sale

Detoxifierea este un proces de care organismul tău are nevoie periodic. Există numeroase sfaturi și trucuri care te invață cum să faic o detoxfiere corectă, însă multitudinea de informații care îți este la dispoziție te poate duce în eroare. De aceea am ales astăzi să îți vorbim despre cel mai puternic agent detoxifiant, un ingredient minune nu foarte cunoscut, însă extrem de benefic pentru organism.

CITEȘTE ȘI: 5 MOTIVE SĂ NU SARI PESTE MICUL DEJUN

Sarea neagră de Hawaii se numără printre cei mai puternici agenți detoxifianți și are numeroase proprietăți incredibile asupra corpului uman. Această sare este originară din insulele Kauai și Molokai și se realizează printr-o tehnologie avansată de evaporare solară. Arhipelagul de insule Hawaii este în cea mai mare parte neafectat de poluare, iar apele nu sunt poluate. De aceea aceasta este cea mai pură sare pe care o vei găsi și de aceea are și un gust deosebit.

Sarea neagră de Hawaii este produsă într-un mod care împiedică pierderea electroliților și a mineralelor valoroase. Sarea se usucă folosind evaporatoare solare sofisticate. Procesul duce la evaporare lentă, iar cristalele formate rămân absolut intacte. La final această sare conține 84% clorură de sodiu, dar și alte 16 minerale naturale extrem de importante pentru oganism.

Acest tip de sare se produce utilizând cărbune activ derivat din coji de nucă de cocos. Acesta este de fapt secretul și acționează ca un puternic agent detoxifiant. Chiar dacă nu există o cantitate foarte mare de cărbune în această sare, beneficiile acestuia pot fi resimțite de oricine include acest aliment în dieta zilnică. Cărbunele derivat din coaja nucii de cocos are proprietatea de a ușura digestia și este foarte sănătos. Un alt avantaj major al sării negre de Hawauu este acela că ai nevoie de o cantitate mică de sare pentru a da un gust extraordinar mâncărurilor.

 

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top