Connect with us

Revistateo.ro

detoxifierea parului

Stiri

Cel mai bun SAMPON pentru DETOXIFIEREA PARULUI. Il faci singura, cu doar 3 INGREDIENTE!

In caz ca nu stiai de ce podoaba ta capilara arata tot mai neingrijit, este cazul sa recurgi la detoxifierea parului. Iata cea mai eficienta reteta, cu doar 3 ingrediente.

Vremea schimbatoare, stresul, dar si folosirea unui sampon nepotrivit pentru parul tau isi lasa amprenta tot mai mult asupra podoabei capilare.

De cele mai multe ori, balsamul si samponul inlatura uleiurile naturale ale parului, lucru ce-l va transforma mai degraba intr-o matura decat intr-un accesoriu demn de admirat.

Detoxifierea parului presupune curatarea acestuia de toxine, lucru ce va duce la stralucirea acestuia. In plus, uleiurile naturale nu vor mai fi produse in exces, asa cum se intampla in cazul celor cu par gras, motiv pentru care nu va mai trebui sa te speli in fiecare zi pe cap.

CITESTE SI: Cat par e normal sa pierzi si cum poti sa previi acest lucru

CITESTE SI: Cum îți poți distruge părul și pielea la duș

Atentie! In prima saptamana vei observa o schimbare nu tocmai pe placul tau, caci odata cu schimbarea samponului parul tau va fi mai gras ca de obicei, insa daca rezisti fara sa folosesti sampon din comert vei observa si tu schimbari remarcabile.

Iata cum sa prepari samponul pentru detoxifierea parului:

Ingredientele sunt urmatoarele: jumatate de cana de sapun lichid (din ulei de masline), 2 lingurite bicarbonat de sodiu si o jumatate de lingurita de vitamina E uleioasa.

Amesteca toate cele 3 ingrediente si foloseste samponul atunci cand vrei sa te speli pe cap.

In plus, iti recomandam si un balsam natural, pe care il poti face din: o cana apa distilata fierbinte, o lingurita de otet, un sfert de lingurita ulei de jojoba. Acestea se pun intr-o sticla goala de balsam sau sampon, apoi se amesteca bine.

ATENTIE! Termenul de valabilitate al produselor de mai sus este de cel mult doua saptamani. Acest articol este scris cu titlu informativ si nu inlocuieste parerea unui specialist.

Sursa foto Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. gaby

    2015-10-14T16:19:24+03:00 at 2015-10-14T16:19:24+03:00

    dar pt matreata ce remediu sa folosesc de 2 ani ma spal cu acelasi sampon si tot degeaba

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top