Connect with us

Revistateo.ro

Ceaiul care combate retentia de apa

Naturiste

Ceaiul care combate retentia de apa

Retentia de apa poate fi uitata de acum inainte, daca bei in mod regulat acest ceai!

Retentia de apa este o problema cu care se confrunta foarte multe persoane. Printre principalele simptome pe care aceasta problema le aduce se numara: cresterea rapida in greutate, umflaturi si dureri musculare, anomalii cutanate sau dificultati de respiratie. Exista mai multe cauze care duc la aparitia retentiei de apa: sarcina, anumite medicamente, consumul ridicat de sare sau circulatia proasta.

Pentru a combate aceasta problema este necesar sa apelezi in primul rand la medicul specialist. Exista insa si remedii naturale care pot ameliora neplacerea. Unul intre acestea este ceaiul de patrunjel. Acest ceai are numeroase beneficii extrordinare pentru organsimul uman, desi nu este extrem de popular.

CITESTE SI: DIETA CU SUC DE PATRUNJEL. TREBUIE SA O INCERCI

CITESTE SI: ULEIUL CARE TE SCAPA DE RESPIRATIA URAT MIROSITOARE

Ceaiul de patrunjel se prepara usor si foarte eficient. Ai nevoie de un patrunjel intreg, cu tot cu frunze si radacina. Se spala planta foarte bine, se taie foarte fin si pune intr-un vas cu 500 de ml de apa care fierbe. Se adauga si frunzele si se lasa la fiert cateva minute. Se consuma dupa 20 de minute, dupa ce se strcoara in prealabil. Acest ceai se bea de trei ori pe zi, pentru cele mai bune rezultate. Poti adauga lamaie, ghimbir si miere de albine pentru un gust deosebit.

Incearca ceaiul de patrunjel si organismul tau va elimina apa in exces si toxinele. Este o bautura ideala pentru cei care se confrunta cu retentia de apa, curata sangele, ajuta la intensificarea arderilor si face minuni pentru imunitate, fertilitate, sistemul nervos si cel osos. Nu uita ca este foarte important sa ceri si parerea medicului.

Sursa foto: hidradenitishealing.blogspot.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top