Connect with us

Revistateo.ro

Detoxifiere

Cea mai buna ora din zi pentru detoxifiere

Detoxifiere, detoxifiere, dar sa stim si cand putem sa facem asta! Nu-i asa? Exista o ora la care ar trebui sa consumi lichide fara zahar (limonade, ceaiuri sau fructe bogate in apa si vitamine) pentru a-ti curata intreg organismul de toxine.

Detoxifierea poate fi realizata in orice moment al zilei. Ceaiurile si sucurile bogate in vitamine pot fi consumate atat dimineata cat si seara, dar cel mai mare efect asupra organismului tau depinde de un anumit moment al zilei.

Nicio cura de detoxifiere sanatoasa nu trebuie sa introduca mancarea, trebuie doar sa fii atent la ce si cat consumi. Astfel ca, potrivit mai multor nutritionisti americani, cea mai buna ora la care sa iei cina este ora 18:30.

Avand in vedere ca masa de seara este ultima din zi, aceasta este ora recomandata la care trebuie sa renuntam la excesele alimentare si in care sa bem cat mai multe lichide pentru a ne curata corpul de toate toxinele acumulate de-a lungul unei zile.

Dupa ora 20, activitatea organismului se reduce, iar noaptea au loc procesele care tin de partea de detoxifiere. Tocmai de aceea este recomandat sa bei lichide detoxifiante in jurul orei 18:30. Cura de detoxifiere urmata trebuie sa tina conta de o serie de probleme cu care te confrunti.

CITESTE SI: Cura de detoxifiere de IARNA, de la Gwyneth Paltrow

CITESTE SI: DETOXIFIERE eficienta de iarna, in 3 ZILE

Daca sforai in timpul somnului, este bine ca seara sa bei ceaiuri calmante deoarece acestea iti vor ajuta organismul in procesul de detoxifiere. De asemenea, persoanele care sufera de gastrita, ulcer sau reflux gastro-esofagian trebuie sa evite pe cat posibil excesele alimentare in ceas de seara.

Iata cu ce iti poti detoxifia organismul la ceas de seara:

– ceai de menta;
limonada;
– limonada cu menta;
– ceai de lavanda;
– ceai de musetel;
– ceai de tei;
– ceai de sunatoare;
– suc de soc;
– fresh de avocado cu patrunjel;
– ceai de ghimbir;
– ceai verde;
– suc de grapefruit;
– suc de lamaie cu telina;
– suc de lamaie cu piper;
– apa cu bicarbonat de sodiu.

Sursa foto: Shutterstock

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top