Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai buna masca naturala pentru ten sensibil

Stiri

Cea mai buna masca naturala pentru ten sensibil

E greu sa faci o prioritate din mersul la salon, mai ales daca esti mamica sau ai un job care te tine ocupata de dimineata pana seara tarziu. Asta nu inseamna ca pielea ta trebuie sa aiba de suferit. Poate ca nu reusesti sa ajungi la salon, dar poti sa iti faci acasa o masca naturala care ii va reda aspectul sanatos si stralucitor tenului tau. Mastile pe care le poti face singura, din ingrediente naturale, sunt cele mai indicate. Nu contin substante chimice si iti mentin tenul hidratat si tanar, daca le folosesti cu regularitate.  Daca ai chef de o seara distractiva intre fete, invita-ti prietenele la tine acasa, aprindeti niste lumanari si incercati cele mai tari masti pentru fata. Veti arata ca si cum abia ati iesit de la salon. Iti aratam cea mai buna masca naturala pentru ten sensibil!

Aceasta masca iti exfoliaza tenul usor si curata in profunzime. Este ideala pentru pielea sensibila. Ai nevoie de:

– o jumatate de ceasca cu terci de ovaz (marunteste rapid niste fulgi de ovaz cu ajutorul robotului de bucatarie)

– o jumatate de ceasca de lapte (suficient cat sa poti forma o pasta)

– o lingura de miere de albine naturala

CITESTE SI: CEA MAI BUNA MASCA ANTI-IMBATRANIRE

Ce trebuie sa faci:

Combina ovazul si laptele si lasa-le peste noapte intr-un vas. Dimineata adauga mierea de albine si amesteca energic. Maseaza-ti fata cu aceasta pasta prin miscari circulare, dupa care las-o sa actioneze timp de 15 minute. Indeparteaza masca de pe fata si spala-te cu apa calduta (Atentie! Nu fierbinte!). Aplica-ti pe fata cateva pricaturi de ulei de trandafir, sau pur si simplu crema ta hidratanta.

Pielea ta va fi mai fina, mai curata si mult mai hidratata. Vei simti diferenta! Fa-ti o obisnuita din a folosi aceasta masca si vei vedea schimbari in bine pe termen lung. Incearca sa o aplici o data pe saptamana.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top