Connect with us

Revistateo.ro

Cea mai ambiţioasă comedie a anului: ,,Nunta perfectă”

Stiri

Cea mai ambiţioasă comedie a anului: ,,Nunta perfectă”

Spectacolul “Nunta perfecta”, de Alan Ball, îi adduce pe scenă pe Dan Rădulescu, Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Cătălina Grama şi Adina Galupa. Cu o regie impecabilă semnată de Eugen Gyemant, piesa se bucură de o serie de costume de excepţie pe care orice femeie trebuie să le vadă. Semnate de AlmaZ ele joacă un rol important în concepţia miresei, personaj fictiv, pe care fiecare spectator şi-o imaginează după bunul plac.

CITEŞTE ŞI: TALENTIVITY PREZINTA SPECTACOLUL ,,NUNTA PERFECTĂ”

Povestea aduce în prim plan cinci domnişoare de onoare, care s-au întîlnit într-o camera, fiecare aducându-şi cu ea propriile probleme. Adela Popescu în personajul Narcisa este femeia care poate să aibă orice bărbat dar cu toate acestea simte că ea nu va avea niciodată parte de propria nuntă.  Personajul Alinei Chivulescu, Georgiana, pare că are cele mai mari probleme, ea este prinsă într-o căsnicie nefericită şi tânjeşte după un anume Tommy. Adina Galupa, Ada, este soara mai mica a miresei o tânără dependent de droguri şi de autodistrugere. Laura Cosoi o interpretează pe Hortensia, o tânără habotnică şi virgină până la vârsta de 21 de ani. Cătălina Grama Jojo, o întruchipează pe Corina , sora mirelui şi lesbian de la acestă nuntă.

Ce le adduce pe aceste cinci femei împreună la acestă nuntă perfectă sunt rochiile de domnişoare pe care sunt obligate să le poatre de către mireasă, însă ce au ele în comun cu adevărat este iubirea secretă a fiecăreia faţă de unul dintre invitaţii de sex masculin, Tommy, interpretat de actorul Dan Rădulescu.

Întrebat ce părere are despre bărbatul care apare în poveste la sfârşitul piesei doar pentru a le demasca pe femei, Dan Rădulescu a vorbit deschis cu privire la personajul Tommy: ,, el apare pe scenă spre finalul poveştii, până atunci doar auzi versiunea fiecăreia dintre femei despre Tommy. Dar după puţinul timp petrecut pe scenă alături de Narcisa, îţi dai seama că nu este de loc un băiat rău, din contră, are sentimente doar că ele au fost interpretate mereu greşit.” Despre colaborarea sa cu echipa Talentivity ;I cu regizorul Eugen Gyemant, Dan Rădulescu a spus ,, m-am integrat foarte bine în echipă, am lucrat bine cu fetele, iar cu Eugen colaborez de mult, din timpul facultăţii, avem multe proiecte la activ împreună. Lui i-a revenit rolul cel mai greu din piesă şi îl felicit.”

La întrebarea de ce ar trebui să mergem la spectacolul nunta perfectă, Jojo are cel mai convingător răspuns: “Ca sa se convingă că aşa ceva nu există!”.  Spectacolul va avea loc pe 11 şi 12 mai la Teatru Elisabeta, iar biletele se pot achiziţiona de pe bilete.ro şi de la casa de bilete a teatrului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top