Connect with us

Revistateo.ro

ce ulei trebuie sa folosesti pentru parul tau

Par & Coafuri

Ce ulei trebuie sa folosesti pentru parul tau

In functie de tipul de par si de scalp pe care il ai, anumite uleiuri pot face minuni daca sunt aplicate cu regularitate si pe termen lung. In continuare iti aratam ce ti se potriveste!

Uite ce ulei trebuie sa folosesti pentru parul tau:

Pentru parul normal: Parul normal nu este nici uscat, nici gras. Straluceste si este suficient de elastic. Uleiuri ca cel de jojoba sau cel de migdale sunt recomandate pentru acest tip de par. Ii vor mentine sanatatea si stralucirea pe termen lung.

Pentru parul uscat: Acest tip de par are un aspect obosit, se incurca foar usor si se rupe la capete. Uleiurile recomandate sunt cele care stimuleaza secretia glandelor sebacee. Printre acestea se regasesc: uleiul de cocos, uleiul de susan, uleiul extravirgin din seminte de mustar.

CITESTE SI: AFLA CUM SA FOLOSESTI CORECT ULEIUL PENTRU PAR

Pentru parul gras: Parul uleios se datoreaza secretiei abundente de sebum. Asa ca uleiurile folosite pentru acest tip de par trebuie sa regleze secretia glandelor sebacee si sa readuca nivelul de sebum la normal. Printre acestea se numara: uleiul de masline, uleiul din seminte de susan si uleiul de jojoba.

Pentru scalpul cu matreata: Uleiurile esentiale pot fi foarte eficiente in minimizarea acestei probleme. Cel mai bun ulei care lupta impotriva matretii este uleiul de arbore de ceai.

Folosirea uleiurilor pentru par este o activitate esentiala care implica selectia uleiului potrivit tipului tau de par si modul corect de aplicare. Pe langa faptul ca iti hranesti parul, te poti relaxa si poti scapa de migrene atunci cand aplici masti de ulei.

2 Comments

2 Comments

  1. Bianca

    2014-10-14T21:17:05+03:00 at 2014-10-14T21:17:05+03:00

    Uleiul arborelui de ceai este benefic pentru părul gras, elimină mătreața – se adaugă câteva picături de ulei esențial în șamponul de spălat uzual.

  2. Simona

    2016-12-11T23:03:42+02:00 at 2016-12-11T23:03:42+02:00

    Sulful este cel mai important mineral pentru mentinerea sanatoasa a parului si a folicului pilos.
    Aproximativ 20 de uleiuri esentiale ofera frumusete si sanatate parului tau. Le gasesti in articolul urmator + 2 retete de uleiuri esentiale pentru scalp uscat si scalp gras –

    Va multumesc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top