Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi despre primerul pentru ochi

Machiaj

Ce trebuie să știi despre primerul pentru ochi

Ceea ce nu știi, probabil, este că pimerul pentru ochi nu poate fi folosit doar pentru zona ochilor. Este un produs multifuncțional pe care îl poți utiliza în multe alte scopuri. În general, acest produs de make up se folosește pe pleoapa superioară pentru a fixa fardul. Folosit în zona de sub ochi, acesta fixează mai bine concealerul și nu îi permite să intre în piele. Totodată, fixează fondul de ten, iar machiajul tău va fi fresh pe durata întregii zile.

CITEȘTE ȘI: FOTO. TUTORIALE PENTRU MACHIAJUL OCHILOR

La sfârșitul zilei, când te vei uita în oglindă, vei observa că toată pudra de pe sprâncenele tale s-a dus. ei bine, primerul pentru ochi poate fi aplicat și pe sprâncene, pentru a fixa pudra sau creionul. Acesta crează o suprafață nedetă, fină și reține culoarea pe durata întregii zile. Lasă-ș să se usuce bine înainte să aplici fardul sau creionul.

Dacă te numeri printre persoanele cu ten acneic, probabil știi că fondul de ten sau concealerul nu se fixează niciodată pe acestea. Ei bine, aplică o cantitate mică de primer pentru ochi pe fiecare coș și vei vedea că machiajul se va fixa mai bine și acestea nu vor mai fi atât de vizibile. Aplică la final o pudră mată.

Odată ce pielea ta se maturizează, este inevitabil să nu îți apară linii fine în anumite zone ale feței. Probabil că cele mai evidente sunt cele din jurul gurii, pe care este foarte dificil să le acoperi. Ei bine, primerul pentru ochi te poate ajuta. Atunci când folosești fonduld e ten, acesta se strânge în aceste cute fine și aspectul rezultat este unul foarte neplăcut. Aplică o cantitate mică de primer pentru ochi în această zonă și apoi machiază-te în mod normal. Vei vedea diferența!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top