Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci după o dietă de detoxifiere

Detoxifiere

Ce trebuie să faci după o dietă de detoxifiere

După un astfel de program de detoxifiere, vei fi foarte tentat să revii la vechile obiceiuri și de multe ori acestea vor câștiga bătălia. Iată cum poți echilibra situația!

CITEȘTE ȘI: REȚETE BOGATE ÎN FIBRE CARE TE AJUTĂ SĂ PIERZI ÎN GREUTATE

Specialiștii spun că momentul în care termini o dietă de detoifiere este poate mai important decât detoxifierea în sine. Este foarte important să renunți la detox în mod treptat, încorporând alimentele pe care le mănânci în mod obișnuit treptat. Doar așa vei putea să beneficiezi de tot ceeea ce îți oferă o detoxifiere corectă. Introdu pentru început alimentele care se digeră ușor precum legume verzi ușor sotate, piure de legume, proteine precum albuș de ou. Dacă plănuiești să introduci carnea în alimentația ta, asigură-te că faci acest lucru treptat. Alege carne de pui organică în locul peștelui sau al vieti, doarece acestea pot avea urme de mercur.

În timpul unei diete de detoxifiere, majoritatea persoanelor realizează că nu necesită o cantitate mare de mâncare pentru a se simți bine. Alege porții mai mici și astfel vei descoperi cât de multă mâncare necesită organismul tău. Apreciază cu adevărat gustul mâncării în timpul mesei și concentrează-te pe ceea ce mănânci. Evită mâncatul la televizor sau în fața calculatorului.

Vrei să știi când ești gata de o nouă detoxifiere? Organismul tău îți va spune. Printre cele mai des întâlnite semne vei regăsi: sistemul imunitar slăbit, oboseala, pofta de dulce, problemele pielii, probleme cu somnul, anxietate sau digestie îngreunată. Nu uita că pentru a te menține după o detoxifiere este necesar să bei suficientă apă, să mesteci încet mâncarea, să eviți prea multe ingrediente într-o singură masă, să eviți mâncărurile procesate și să optezi pentru cele organice.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top