Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci chiar acum pentru pielea ta

Stiri

Ce trebuie să faci chiar acum pentru pielea ta

Pielea este afectată inevitabil de frigul și asprimea iernii, așa că are nevoie de mai multă atenție odată cu sosirea primăverii. Pentru început trebuie să îi oferi o exfoliere intensă. Pentru acest lucru poți apela la microdermabraziune, un tratament facial care regenerează piele și o curăță în profunzime. Aceasta este alegere perfectă pentru a începărta celulele moarte și pielea uscată.

CITEȘTE ȘI: PAȘI IMPORTANȚI SPRE O PIELE MAI TÂNĂRĂ

Renunță pentru o perioadă la machiaj. Lasă pielea să respire și renunță la fondul de ten, blush și mascara. Acest aps este chiar indicat după o dermabraziune. Astfel pielea ta va avea un timp de respiro, în care nu va mai fi bombardată cu substanțe chimice care îi dăunează. Folosește o cremă hidratantă ușoară și nunță la produsele de make up măcar pentru o săptămână.

Măștile faciale sunt un must have pentru orice femeie. Optează pentru argilă dacă îți dorești ca pielea ta să fie curată și reîmprospătată. Argila are numeroase proprietăți benefice pentru ten și oferă pielii o strălucire aparte. Totodată, ajută la îndepărtarea impurităților și remediază problemele cu acneea și uleiurile în exces. Totodată, este important să îți analizezi cu atenție tenul și să observi schimbările pe care iarna le a adus odată cu ea. S-ar putea ca pielea ta să fie mai uscată, sau din contra, să ai noi zone cu sebum în exces.

Primăvara este perioada perfectă pentru a-ți evalua regimul de îngrijire a pielii. Poate este timpul să schimbi puțin macazul și să optezi pentru altceva. Textura pielii se schimbă odată cu sezonul, așa că acum poți avea nevoie de o cremă hidratantă mai ușoară, sau de un fond de ten cu factor SPF mai mare. Acordă-i atenția cuvenită pielii tale pentru a putea obține rezultatele dorite.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top