Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci ca să ai vise plăcute

Stiri

Ce trebuie să faci ca să ai vise plăcute

Ţine cont de aceste sfaturi şi vei avea cu siguranţă vise plăcute în fiecare seară!

Dacă te confrunţi deseori cu coşmaruri, trebuie să ştii că există câteva trucuri eficiente care te pot ajuta să scapi de ele şi să ai vise plăcute. Îţi poţi păcăli creierul să viseze frumos, mai uşor decât credeai.

Primul pas este să asculţi înainte de culcare sunete asemănătoare celor din natură. Pune-ţi căştile şi imaginează-ţi că eşti într-o pădure tropicală sau pe malul mării. Aceste sunete ajută creierul să se relaxeze şi te fac să vizualizezi imagini plăcute, care îţi vor rămâne întipărite în minte. Nu uita să eviţi activităţile stresante înainte de somn! Citeşte o carte frumoasă sau priveşte un film romantic.

CITEŞTE ŞI: CELE MAI DES ÎNTÂLNITE 11 VISE ŞI SEMNIFICAŢIA LOR

Nu mânca înainte de a merge la culcare! Este unul dintre cele mai importante sfaturi. Acest lucru creşte şansele apariţiei coşmarurilor sau a insomniei, căci organismul tău depunde prea mult efort să digere mâncarea şi nu se odihneşte aşa cum ar trebui. Asigură-te că mănânci cu cel puţin 2 ore înainte de a te aşeza în pat. Optează pentru ceva uşor, cum ar fi o felie de pepene, un măr sau un pahar de lapte cald cu miere de albine.

Dormi pe burtă! Studii efectuate recent demonstrează că persoanele care adorm pe brută au şanse mai mari să viseze frumos, faţă de cei care dorm pe spate. Este important să eviţi gândurile urâte înainte de a adormi, aşa că lasă stresul de la birou, fricile şi orice alte lucruri care te perturbă la o parte şi gândeşte-te la lucruri pozitive. Imaginează-ţi cum va fi următoarea ta vacanţă sau pune-ţi în gând noi obiective frumoase.

Sursa foto: psychicsuniverse.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top