Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie să experimenteze fiecare zodie VARA ACEASTA, din punct de vedere sexual

Ce trebuie să experimenteze fiecare zodie vara aceasta, din punct de vedere sexual:

BERBEC
Mama natură te-a făcut o persoană dominantă și nu accepți sub nicio formă să te supui partenerului tău în dormitor. Vara aceasta astrele te încurajează să adopți și rolul de supus în pat, pentru a trăi o experiență sexuală completă.

TAUR
Pentru Tauri, astrele recomandă mai multă imaginație în materie de sex vara aceasta și renunțarea la pozițiile clasice și la comoditatea de sub plapumă. Taurii au capacitatea de a surprinde, însă doar trebuie încurajați.

CITEȘTE ȘI: NUMEROLOGIA IUBIRII – VEZI CÂT VEȚI FI ÎMPREUNĂ
GEMENI
Pentru Gemeni, vara aceasta va fi extrem de toridă din punct de vedere sexual. Jocurile erotice în care îi învăluie acest nativ pe toți partenerii sau presupușii cuceriți continuă mai bine ca niciodată.

RAC
Nativului Rac îi place să fie dominat în dormitor și asta deoarece îl caracterizează romantismul și senzualitatea clasică. Sparge gheața și preia controlul! Momentul ideal în care poți demonstra și o latură ceva mai fermă în pat este pe lună plină.

LEU
Leii țin foarte mult la locul în care fac dragoste. Dincolo de poziții sexuale și șoaptele spuse la ureche, aceștia caută mirosuri plăcute și spații comode de făcut sex. Vara aceasta piscina, câmpul sau plaja vor deveni locurile tale preferate.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt înnebunite după poziția misionarului, însă în rolul de persoane dominate și nu de dominatoare. Astrele le încurajează pe Fecioare să încerce și alte variante sau să nu le fie teamă să pună în aplicare toate acele fantezii care cred că le-ar aduce mai multă plăcere.

BALANȚĂ
Sexul cu o Balanță este o experiență unică. Vara aceasta, acestora li se recomandă să se dedice mai mult părții de preludiu, pentru a prelungi excitarea și senzația de plăcere.

SCORPION
Scorpionii sunt foarte sălbatici în pat. Tocmai pentru a vedea sexul în toate formele sale, acestora li se recomandă pentru vara acestui an să apeleze mai des la mângâieri și gesturi finuțe, romantice.

SĂGETĂTOR
Săgetătorul adoră să facă sex îmbrățișându-și partenerul cu toată forța. Recomandările astrelor pentru a continua pe această linie plăcută a aventurilor amoroase este să nu renunțe nicio secundă la naturalețea și spontaneitatea din dormitor.

CAPRICORN
Pentru Capricorn, jocurile sexuale reprezintă un exces. Acest nativ este mai degrabă practic și afectiv doar atât cât este necesar. Dragi Capricorni, lăsați-vă seduși de jocurile erotice ale partenerului: veți vedea că vă va plăcea!

VĂRSĂTOR
Pentru acest semn zodiacal, experiența sexuală este ridicată la rang de cult. Vara aceasta va reuși să îi transmită partenerului de viață cum poate ca o simplă aventură sexuală să poate avea valoare artistică.

PEȘTI
Peștilor li se recomandă să apeleze la jucării sexuale fără nicio teamă. Ar putea fi o experiență care le va lărgi orizonturile și îi va face să sufere mai puțin din cauza romantismului lor exacerbat, care nu primește întotdeauna același feedback.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top