Connect with us

Revistateo.ro

Ce tipuri de femei dezamăgesc orice bărbat

Stiri

Ce tipuri de femei dezamăgesc orice bărbat

Orice bărbat ar întâlni, anumite femei nu vor putea avea niciodată o relaţie de lungă durată pentru că la un moment dat vor ajunge să îşi dezamăgească partenerul.

În popor lumea spune că orice bărbat este înnebunit după femeiile frumoase. Dar studiile arată că mulți bărbați ajung să regrete foarte repede căsătoria cu o femeie pe care nu o cunosc foarte bine, pe care au luat-o de nevastă doar pentru că pot ieşi cu ea în lume, drept trofeu datorită frumuseţii acesteia. Aşadar, cei care se vor ghida numai după criterii efemere atunci când vine vorba de o femeie, vor ajunge să fie dezamăgiţi şi să nu se simtă iubiţi cu adevărat.

CITEŞTE ŞI: DETALII FRUMOASE PE CARE NU LE OBSERVI LA IUBITUL TĂU

O femeie care este mereu dependentă de bărbatul de lângă ea, va fi o femeie slabă, pe care nimeni nu se poate baza.  Chiar dacă unii bărbați îţi doresc femei fragile, niciunul nu va avea nevoie de un animal de companie căruia să îi poarte de grijă.

Studiile în psihologia de cuplu arată că bărbații vor femei care știu să se descurce, care pot deschide singure un borcan de murături, care știu ce unguent să folosească pentru arsuri sau dureri și care nu leșină când văd sânge sau sunt într-o situaţie critică.

Femeile care sunt total împotriva copiilor, atunci când vine momentul să ai un moştenitor, vor fi alungate de către bărbaţi în cazul unei relaţii serioase şi de durată.

Tradiţionalismul nu a murit, cel puţin nu în România, chiar dacă trăim cu toţii într-o eră modernă, condusă de tehnologie în care femeia ideală pare să arate perfect, să fie bogată şi eventual celebră.  Bărbații par să fie foarte adesea agasați de femeile care declară că nu își doresc o familie de tip tradițional, cu certificat de căsătorie și câțiva copii în preajmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top