Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce tip de bărbat este cel mai bun la pat

Revista „Evolutionary Psychology” a publicat un studiu despre cum arată bărbatul cel mai bun la pat. Cercetătorii susțin că nu este suficient ca un bărbat să arate bine, și anume să îi fie dezvoltată musculatura sau să fie chipeș, atunci când vorbim despre sex. Există și un alt element pe care multe femei chiar îl iau în calcul când își aleg partenerul sexual.

Așadar, cei mai buni bărbați la pat sunt cei cu simțul umorului bine dezvoltat. Majoritatea femeilor îi preferă pe aceștia deoarece au o serie de aptitudini sociale care le copleșesc pe doamne și știu să iasă din situații tensionate cu zâmbetul pe buze.

CITEȘTE ȘI: CONFESIUNILE EMOȚIONANTE ALE LUI COTABIȚĂ CU 2 ORE ÎNAINTE DE INFARCT
Femeile care au participat la acest studiu au declarat că bărbații amuzanți le fac să se simtă mai bine în pat, acolo unde scapă de inhibiții și frustrări. Starea de relaxare este fundamentală într-un act sexual, susțin sexologii și sociologii.

Umorul elimină orice situație problematică poate apărea în timpul unui contact sexual, mai spune cercetătorii, conduși în acest studiu de Gordon G. Gallup Jr. Femeile care au făcut sex cu bărbați haioși au avut mai repede orgasm decât cele care au făcut amor cu bărbați foarte serioși și extrem de concentrați pe acel moment, în care au pus prea puțin suflet.

De asemenea, bărbații care au simțul umorului sunt și inteligenți, mai spun oamenii de știință, cele două elemente fiind strâns legate între ele. Se știe că persoanele inteligente au simțul umorului mai bine dezvoltat decât restul lumii, calitate care, din nou, primează în fața femeilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top