Connect with us

Revistateo.ro

certi

Cuplu

Ce spune modul în care te cerți cu partenerul de cuplu despre relația ta

În fiecare cuplu există certuri, dar fiecare dintre noi reacționează diferit atunci când este supărat. Vezi ce spune modul în care te cerți cu partenerul de cuplu despre relația pe care o aveți!

CITEȘTE ȘI: 3 OPȚIUNI CÂND EXISTĂ CEARTĂ ÎN CUPLU

Vezi care este modul în care te cerți cu partenerul de cuplu.

1. Cearta pasiv-agresivă.

Acest stil de ceartă presupune o atitudine pasiv-agresivă de tipul ,,nu am nimic, sunt bine”, ori de câte ori este evident că ceva te supără. Este unul dintre cele mai periculoase moduri de a te creta, deoarece acumulezi multă energie negativă, frustrare şi supărare până să explodezi efectiv. Cu alte cuvinte, mai ales în cazul bărbaţilor, cearta propriu zisă o să pară că a început din senin, când, de fapt, tu fierbeai de mult, dar nu îi arătai corect asta.

2. Cearta dinaintea furtunii.

Acest stil de gestionare a unui conflict presupune să fii o persoană care zâmbeşte mereu şi, defapt să ascunzi un cuţit la spate. Cu alte cuvinte, dacă te încadrezi în acest stil de ceartă, reacţionezi aparent calm, dar ţii minte ofensa şi te răzbuni sau scoţi ochii la mult timp după conflict.

3. Cearta campionului de box. 

Dacă stilul tău de ceartă este cel al unui campion la box, atunci asta înseamnă că iei fiecare lovitură ca pe o provocare. În loc să explici aprtenerului ce te nemulţumeşte, ce te-a deranjat la ce a spus el, tu loveşti sub centură cu o insultă cel puţin la fel de rea.

Tu cum reacționezi atunci când te cerți cu partenerul de cuplu?

Sursa foto: lifehack.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top