Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce spune forma nasului despre sufletul tau

Stiai ca tainele sufletului tau pot fi dezvaluite tocmai de un lucru la care nu te-ai gandit niciodata, si anume, forma propriului tau nas?

Descopera mai jos ce spune forma nasului despre interiorul tau:

1. NASUL CARN

Esti o persoana extrem de rationala si vezi totul prin prisma utlitatii practice. Nu intri in panica usor si nu te lasi napadit de emotii, desi, uneori, fara sa arati asta, ai si tu vulnerabilitatile tale. Iti place sa socializezi cu lumea iar relatiile de prietenie nu pot exista in afara unui contract nescris din care fiecare are ceva de castigat, inclusiv material.

2. NASUL CURBAT

Te poti impune oricand cu personalitatea ta. In interiorul tau esti extrem de timid insa reusesti cu o maiestrie de invidiat sa te comporti ca un adevarat lider. Roadele muncii tale sunt apreciate de cei din jur iar tot ce iti doresti tu, de fapt, este sa iti fie recunoscuta valoarea.

CITESTE SI: Uite ce spune forma buzelor despre tine

3. NASUL ALUNGIT

Iti place sa experimentezi mereu lucruri noi, sa faci parte din viata celorlalti cu faptele tale pozitive, cu energia ta debordanta. Iti place sa ii distrezi pe cei din jur si sa ii scoti din starile proaste, daca acestia sunt cu moralul la pamant, si asta pentru ca esti o persoana foarte buna la suflet.

CITESTE SI: Ce spune forma feţei despre tine

4. NASUL DREPT

Sufletul tau ascunde multe mistere. Esti o persoana revolutionara. Lupti mereu impotriva sistemului si ai mare grija ca de fiecare data sa nu iti scape nimic pentru a contracara nedreptatile. Nu te bucuri cu explicatiile date la repezeala si esti genul de om care investigheaza mult pana afla un raspuns convenabil.

Sursa foto: likemag.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top