Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Ce și-au spus Regina Elisabeta și Donald Trump

Întâlnirea dintre Regina Elisabeta și Donald Trump a stârnit amuzamentul internauților asta datorită gafelor fără număr făcute de președintele american în fața suveranei.

Un lucru mai puțin observat de cei care au urmărit evenimentul a fost momentul în care Regina s-a apropiat de Trump și i-a spus ceva la ureche. Jurnaliștii au aflat ce, mai exact.

„Regina e fantastică. E o femeie fantastică, are multă energie și inteligență și eleganță. A fost minunată. O doamnă atât de minunată și de frumoasă”, – a declarat președintele Statelor Unite ale Americii.

„Bun venit. Doar bun venit. Un bun venit foarte elegant. Și foarte frumos. A fost într-adevăr ceva foarte special” – a mărturisit Donald Trump că i-a șoptit Regina într-un mod călduros.

Inițial, majoritatea comentatorilor erau sceptici cu privire la întrevederea dintre cei doi, mai ales că Donald Trump nu are o imagine tocmai plăcută.

CITESTE SI: Donald Trump a pierdut un om drag

Regina Elisabeta, 10 zile de doliu național. Cum arată protocolul funeraliilor regale

Și Meghan a fost acuzată de gafe în fața Reginei

În luna iunie, fosta actriță Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, au fost la receptia Young Leaders de la Palatul Buckingham.

Cei doi, care s-au căsătorit pe data de 19 mai 2018, au stat în dreapta Reginei Elisabeta. La un moment dat, Meghan s-a așezat. Și-a încrucișat picioarele, apoi și le-a înclinat. Gest aprent banal, însă a stârnit numeroase reacții.

Modul în care Meghan Markkle și-a încrucișat și și-a înclinat picioarele este considerat nepotrivit. Fanii s-au înfuriat deoarece consideră că Meghan și-a încrucișat picioarele greșit și în felul acesta a arătat lipsă de respect față de Regina Elisabeta.

„Ducesa de Sussex și-a încrucișat picioarele greșit. Ce lipsă de respect la adresa Reginei”, a spus un fan, potrivit ciao.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top