Connect with us

Revistateo.ro

Ce se întâmplă la mormântul Stelei Popescu după ce s-a aflat de ce s-a stins din viață

Staruri

Ce se întâmplă la mormântul Stelei Popescu după ce s-a aflat de ce s-a stins din viață

La mormântul Stelei Popescu ajung mereu numeroase persoane care au îndrăgit-o pe actriță. Sâmbătă, mai mulți români au ajuns la locul de veci al actriței. Cei care lucrează la cimitir au declarat că în fiecare weekend la mormântul regretatei actrițe se aduc numeroase flori și lumânări.

Mormântul Stelei Popescu se umple mereu cu flori și lumânări

Deși au trecut aproape șase luni de când a plecat dintre noi, Stela Popescu nu a fost uitată. La locul ei de veci se aduc mereu flori și lumânări. Este un semn că memoria sa este încă vie.

Stela Popescu s-a stins la vârsta de 81 de ani. Tristul eveniment a avut loc pe data de 23 noiembrie 2017. Cu câteva zile în urmă, medicii care au efetuat autopsia au declarat că actrița s-a stins din viață din cauze naturale. A suferit un accident vascular cerebral.

La început, anchetatorii au considerat suspectă dispariția Stelei Popescu dintre noi. Drept urmare, au deschis un dosar. Însă, potrivit legiștilor, nu a fost vorba despre așa ceva.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel, în lacrimi la TEO SHOW. Ce a declarat despre Stela Popescu

CITEȘTE ȘI: În lacrimi. ULTIMA scrisoare scrisă de ALEXANDRU ARȘINEL pentru Stela Popescu. Regretata artistă ar fi împlinit 82 de ani
Medicii au terminat autopsia Stelei Popescu. Ce au găsit

După o jumătate de an de la decesul actriței Stela Popescu, medicii legiști au încheiat autopsia.

Vestea decesului actrița care a făcut istorie în lumea teatrului și a cinematografiei românești a căzut ca un trăznet pentru milioane de fani.

La șase luni de când a plecat Stela Popescu dintre noi, specialiștii de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) au decis să nu mai solicite un raport suplimentar de expertiză. Aceștia au ajuns la concluzia că nu există suspiciuni că legendara artistă ar fi fost ucisă.

O sursă din mediul medical a declarat pentru Cancan.ro că reprezentanții INML au trimis către Poliția Capitalei factura pentru autopsia Stelei Popescu, care s-ar ridica la aproximativ 2.000 de lei. medicii legiști au încheiat autopsia. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top