Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca mananci ceva dulce inainte sa faci sex

Stiri

Ce se intampla daca mananci ceva dulce inainte sa faci sex

Prajitura inainte de sex? Ceva dulce ca sa va indulciti si in dormitor pe urma? Ai grija! Zaharul nu face bine hormonilor sexuali. Vezi ce se intampla daca mananci ceva dulce, chiar si un fursec, inainte de o partida de amor.

Consumul de dulce (a se citi zahar) nu doar ca poate duce la diabet sau kilograme in plus, dar acesta afecteaza viata sexuala intr-un mod lent si sigur. Barbatii se pot confrunta cu probleme de erectie din cauza zaharului combinat cu chimicale din bauturile carbogazoase dulci, iar femeile risca sa devina infertile de la excesul de dulce, avertizeaza medicii.

Zaharul in exces se transforma in lipide, iar lipidele pot afecta foarte grav productia de SHGB (sex hormone binding globulin). Acest hormon este, de fapt, o proteina sintetizata la nivel celular hepatic si eliberata in sange. Rolul acestui hormon este stabilirea unui echilibru intre nivelurile de testosteron si estrogen, echilibru esential pentru o viata sexuala implinita.

Cum recunosti o femeie care face sex la prima intalnire

Cum ti se schimba vaginul la menopauza si ce poti face

Corpul uman foloseste in mod natural SHGB pentru a crea armonie intre cantitatea de estrogen si testosteron produse zi de zi. Acest dezechilibru, cauzat de consumul excesiv de dulce sau consumul de zahar inainte de sex, duce la pierderea apetitului, scaderea energiei, aparitia chisturilor ovariene usturatoare, a disfunctiilor erectile plus probleme cu prostata la barbati.

Femeile a caror viata este afectata de excesul de dulce pot observa daca zaharul le influenteaza viata sexuala analizandu-si corpul. In astfel de cazuri, pilozitatea creste excesiv, mai ales la nivelul fetei, deoarece corpul produce prea mult testosteron in raport cu estrogenul (hormon feminin).

DESPRE ZAHAR SI ALIMENTATIA DINAINTE DE SEX:

1. Medicii recomanda maximum 5 lingurite de zahar pe zi. Daca depasiti aceasta cantitate, pot aparea serioase probleme la nivel hormonal.

2. Ce putem manca inainte de sex? Daca iti este foarte tare foame si simti ca nu mai rezisti, opteaza pentru mancare picanta. Ardeii iuti potenteaza apetitul sexual si fac arderile mai rapide in timpul sexului. Se zice ca poti slabi in timp ce faci sex si te eliberezi de energia negativa. Daca mananci picant inainte de o partida, e ca si cum ai face sala 30 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top