Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla in corpul tau daca mananci aceasta combinatie de condimente zilnic

Stiri

Ce se intampla in corpul tau daca mananci aceasta combinatie de condimente zilnic

Aceasta combinatie de condimente ar trebui consumata zilnic, deoarece are extrem de multe beneficii pentru organismul uman. Este vorba despre curcuma si piper. Combinate, aceste doua condimente fac minuni: reduc durerile, te protejeaza de dezvoltarea celulelor canceroase, te ajuta sa slabesti si iti intaresc sistemul imunitar.

Curcuma este cunoscuta ca si turmeric sau sofran indian. Proprietatile sale o transforma intr-una dintre putinele plante care se folosesc si ca mirodenie, dar si ca tratament pentru numeroase afectiuni. Este o componenta importanta a medicinei ayurvedice. Curcuma este o sursa importanta de fier, mangan, potasiu si vitamine. Uleiurile din aceasta planta au proprietati antiinflamatorii si antiseptice si sunt foarte eficiente in prevenirea cancerului.

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA CU DINTII TAI CAND BEI SUCURI FARA ZAHAR

CITESTE SI: ROSIILE SI BENEFICIILE LOR ASUPRA SANATATII

Piperul negru este utilizat la aproape orice reteta si are un gust usor picant, foarte placut. Se numara printre cele mai populare condimente, datorita faptului ca are proprietati antioxidante si antibacteriene. Este ideal in tratarea racelilor si a tusei si amelioreaza simptomele sinuzitei. Piperul negru imbunatateste digestia si sustine sistemul imunitar. Totodata poate fi utilizat pentru a preveni cariile dentare si pentru a mentine sanatatea cavitatii bucale.

Folosite impreuna, curcuma si piperul formeaza o echipa grozava. Condimenteaza-ti mancarurile cu ele si vei avea un ajutor de nadejde in lupta cu obezitatea, detoarece acestea stimuleaza arderea grasimilor si contribuie la o mai buna circulatia a sangelui. Durerile cronice din organism sunt ameliorate daca folosesti in mod regulat aceasta combinatie de condimente, iar cancerul va fi tinut la distanta.

Sursa foto: carebodyhair.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top