Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla cand va mutati impreuna

Cuplu

Ce se intampla cand va mutati impreuna

Ati decis in sfarsit sa va mutati impreuna si nu stii la ce sa te astepti? Iata care sunt sentimentele care te vor incerca atunci cand vei imparti aceeasi locuinta cu partenerul tau!

1. Incantarea si sentimentul de implinire. Cu siguranta vei fi foarte incantata si bucuroasa ca in sfarsit ii vei fi alaturi mai mult timp. Este foarte posibil sa te simti implinita, sa simti ca ai realizat un lucru important. Este normal, acum ai parte de mai multa siguranta si stii ca el este cel cu care vrei sa iti incerci norocul, cel care iti ofera siguranta.

2. Stres. Iti vei pune foarte multe intrebari si vei fi stresata. N-o sa iti poti imagina cum vor decurge lucrurile, oricat ai incerca. Asadar mai bine te calmezi si lasi totul sa vina de la sine. Nu forta nimic, nu incerca sa pari ceea ce nu esti si renunta la a-ti mai face un milion de ganduri si probleme.

CITESTE SI: CUM SA CASTIGI RESPECTUL BARBATULUI DE LANGA TINE

CITESTE SI: 5 GRESELI ALE FEMEILOR CU GHINION IN DRAGOSTE

3. Frustrare. Este foarte posibil ca dupa doar cateva zile sa te incerce un sentiment de frustare. Este normal, pentru ca in viata ta se produce o schimbare majora. Fiecare dintre voi are propriile obiceiuri  si s-ar putea sa descoperi unele diferente de care nu erai constienta. Invata sa il accepti asa cum este.

4. Sentimentul de acceptare. Incepi apoi sa te impaci chiar si cu defectele sale, sa il iubesti mai mult si sa tolerezi lucruri pe care inainte nu credeai ca le poti tolera. Cu siguranta amandoi faceti eforturi pentru a face lucrurile sa mearga, asta daca va doriti o relatie sanatoasa, bazata pe respect.

5. Nostalgie, dar si satisfactie. Te vei simti nostalgica atunci cand iti vei aminti de vremurile in care stateai singura si te simteai mult mai libera. Cu toate acestea vei trai o satisfactie imensa ori de cate ori vei intra in casa si vei realiza ca cel drag te asteapta!

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top