Connect with us

Revistateo.ro

Ce sa faci pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact toata ziua

Machiaj

Ce sa faci pentru ca machiajul ochilor sa ramana intact toata ziua

Machiajul ochilor te schimba complet, insa de multe ori nu se pastreaza pana la finalul zilei. Iata ce trebuie sa faci pentru a-l mentine intact!

Desi este de efect, machiajul ochilor este primul care incepe sa se intinda sau sa dispara treptat pe parcursul unei zile obositoare. Din fericire, cu ajutorul unor trucuri simple, poti rezolva aceasta problema. Primul pas este utilizarea unui primer special creat pentru zona ochilor. Acesta are o consistenta si ingrediente potrivite pentru pielea sensibila din aceasta zona si este absorbit rapid. Astfel se creaza o baza stabila pentru farduri, creionul de ochi si rimel.

CITESTE SI: TRUCURI DE MACHIAJ, IN FUNCTIE DE ZODIE

Atunci cand aplici creionul de ochi, incepe din coltul exterior si termina in cel interior. Desi pare mai natural sa aplici eyelinerul invers, modul corect de aplicare este din exterior spre interior. Expertii spun ca aceasta nu numai ca este o aplicare corecta, dar contribuie din plin la mentinerea produslui in stare perfecta pe tot parcursul intregii zile.

Evita produsele lichide. Opteaza pentru un creion de ochi in locul tusului si nu folosi farduri cremoase. Acestea se aduna in cutele facute de pleoapa si aspectul este extrem de neplacut. Produsele lichide curg mult mai repede si se raspandesc pe pielea din jurul ochilor.

Pe timp de caldura este recomandat sa utilizezi produse rezistente la apa. Astfel nu iti faci griji ca machiajul se va strica daca transpiri sau plangi. Incearca, totodata, sa iti tii mainile departe de zona ochilor si sa iti reimprospatezi aspectul ori de cate ori este nevoie.

Iata si un truc VIDEO ce te ajuta sa obtii un machiaj impecabil

Sursa foto: youtube.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top