Connect with us

Revistateo.ro

Un studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon din SUA arata ce risti sa patesti daca ai o activitate sexuala excesiva.

Relatii

Ce risti sa patesti daca ai activitate sexuala excesiva

Desi foarte multe carti despre sexualitate si multi specialisti in sex spun ca o activitate sexuala bogata are numai beneficii, un studiu efectuat de cercetatorii de la Universitatea Carnegie Mellon demonstreaza contrariul.

La studiul cercetatorilor americani au participat 128 de persoane cu varste cuprinse intre 35 si 65 de ani care faceau parte din cupluri casatorite. Acestea au fost impartite in doua grupuri, iar unui grup i s-a cerut sa dubleze frecventa saptamanala a activitatii sexuale, in timp ce celuilalt nu i s-au oferit instructiuni.

Citeste si: 5 momente in care trebuie sa faci sex

Citeste si: Lucrul pe care nicio femeie NU TREBUIE sa il faca inainte de sex

Fiecare participant la studiu a fost nevoit, totodata, sa raspunda la cateva intrebari, pentru a stabili care este numarul de contacte sexuale pe care le are de obicei, in ce stare de sanatate se afla, cat de fericit este si cat de mult ii place sa faca sex. Studiul a avut o perioada de trei luni.

La final, rezultatele au fost unele surprinzatoare. Se pare ca persoanele care au facut sex de mai mult de 3-4 ori pe sapatamana au devenit mai nefericite si au spus ca apetitul sexual li s-a diminuat. Studiul a scos la iveala faptul ca daca ai activitate sexuala excesiva, nu o sa devii mai fericit, ba chiar creste si riscul de…

Citeste continuarea pe Huff si afla cat de des ar trebui sa faci sex saptamanal, in functie de varsta. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top