Connect with us

Revistateo.ro

Ce reguli AI VOIE sa INCALCI atunci cand tii o cura de slabire

Dieta si Sport

Ce reguli ai voie sa incalci atunci cand tii o cura de slabire

Jurnalul International de Obezitate vine cu sfaturi destul de socante pentru toti nutritionstii si persoanele care vor sa slabeasca: se pot incalca regulile unei diete de care te-ai apucat, mai ales daca nu esti obisnuita cu noul tau regim alimentar la care ai trecut brusc.

Ce reguli ai voie sa incalci cand tii o cura de slabire

Dietele cu program flexibil sunt mult mai eficiente decat dietele stricte, arata o analiza realizata pe parcursul mai multor ani de cei de la Jurnalul International de Obezitate. Una dintre regulile care poate fi incalata este celebra „nu manca dupa 18/19 seara”.

Nu ora la care mananci este importanta, ci felul in care iti selectionezi alimentele si cantitatea consumata. In plus, regula este interpretata gresit. Poti manca cu aproximativ 2 ore inainte sa te bagi la somn.

Apoi, nu este in regula sa iti imparti mancarea la cateva mese pe zi, de regula intre 5 si 6. Potrivit teoriei din spatele acestei reguli, 5 mese pe zi iti vor garanta alimentarea in permanenta a organismului. Lucrurile stau altfel. Mesele dese te ajuta sa obtii un surplus de greutate in loc sa pierzi kilograme, fapt dovedit in urma mai multor studii recente.

Poti consuma grasimi deoarece acestea ajuta la transportarea in corp a vitaminelor A si E. Grasimi precum Omega 3 sunt benefice pentru inima si functionarea la parametri normali a sistemului imunitar. Poti consuma si carne rosie, in cantitati ceva mai mici, desigur. De asemenea, nu renunta la alimentele tale preferate si nici la fructe, insa nu abuza de ele. Fructuoza ingrasa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top