Connect with us

Revistateo.ro

Ce presupune detoxifierea de zahar

Detoxifiere

Ce presupune detoxifierea de zahar

Detoxifierea de zahar este posibila in doar 3 zile! In mod normal, atunci cand vorbim despre o cura de detoxifiere facem referire la anumiti compusi chimici din produsele alimentare numite generic toxine. Nu doar aceste toxine sunt periculoase pentru organism, ci si zaharul.

Multe din problemele de sanatate  sunt cauzate de excesul de zahar din corp. Prea mult zahar creeaza probleme cu circulatia sangelui, afecteaza inima si duce la oboseala cronica. Nu trebuie uitate nici diabetul sau obezitatea.

Zaharul energizeaza. Consumat in exces acesta este daunator. Iti prezentam mai jos un remediu naturist care ajuta la eliminarea excesului de zahar din organism.

Cura de detoxifiere de 3 zile pentru a scapa de excesul de zahar

ZIUA 1

1. Consuma cat mai multa apa atat inainte de masa cat si dupa. La micul dejun poti opta pentru 3 oua fierte, cafea fara zahar plus doua mere verzi. Pentru pranz, o salata de legume verde si 150 de grame de piept de pui te scapa de foame. Seara este dedicata spanacului. Spanacul poate fi consumat cu oua fierte sau omleta.

ZIUA 2

Ziua incepe cu un mic dejun bogat in fructe rosii (200 de grame) si 3 oua fierte (pentru asigurarea necesarului de proteine). Ciorba de legume este alegerea ideala pentru pranz, iar seara poti opta pentru peste la gratar si salata de cruditati. Tot la cina se recomanda consumul de ceai verde.

ZIUA 3

Dimineata este dedicata salatei de legume in otet, iar masa de pranz cartofilor copti la cuptor cu verdeturi, sare si piper. Pentru cina poti alege intre supa de rosii si ciorba de perisoare cu ardei iuti.

CITESTE SI: Detoxifierea colonului cu miere si seminte de in

Cu ajutorul acestor sfaturi vei putea sa tii in frau dependenta de zahar. Atentie! Acest articol are rol informativ si nu inlocuieste sfaturile unui medic specializat in detoxifiere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top