Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce pastă de dinți ți se potrivește în funcție de problema ta stomatologică

Știai că există pastă de dinți pentru fiecare problemă stomatologică pe care o întâmpini? Iată ce anume trebuie să conțină pasta ta de dinți, în funcție de problema de care suferi.

1. DACĂ SIMȚI DURERE/ SENSIBILITATE CÂND BEI APĂ RECE SAU UN CEAI CALD
Este o problemă cu care se confruntă foarte multă lume și se numește simplu: sensibilitate dentară. Adică dinții sunt ceva mai sensibili la schimbările de temperatură ale alimentelor consumate decât în mod normal. Ai nevoie de o pastă de dinți care să conțină nitrat de potasiu neutralizând astfel nervul care îți provoacă nopți fripte.

CITEȘTE ȘI: UITE CE SIMPLU ÎȚI ALBEȘTI DINȚII CU ULEI DE COCOS
2. DACĂ AI PROBLEME CU CARIILE
Poate că deocamdată nu îți permiți să îți tratezi dinții la medicul stomatolog și nu știi cum exact să previi cariile sau să combați începutul apariției lor. Folosește pasta de dinți anticarii, cu fluor. Fluorul face smalțul mai puternic și îți protejează dinții de acidul din salivă.

3. DACĂ SUFERI DE GINGIVITĂ
Te confrunți adesea cu sângerările gingivale? Cel mai bine ar fi să mergi la medicul stomatolog, însă, dacă acesta se află în concediu, cumpără din magazin pastă de dinți pe care să fie specificat că este bună pentru gingivită. Alegeți acele produse care folosesc tehnologia Malkron, adică cea care implementează în pasta de dinți sodiu extra-fin pentru îndepărtarea plăcii bacteriene.

4. DACĂ AI DINȚII ÎNGĂLBENIȚI
A avea dinții albi nu presupune doar o problemă de estetică dentară ci și una de sănătate. Culoarea galbenă de pe suprafața dintelui poate însemna bacterii ce se pot extinde în toată cavitatea bucală. Folosește pastă de dinți cu peroxid de hidrogen pentru albirea acestora. Peroxidul de hidrogen este o substanță puternică ce pătrunde în smalțul dentar și ajută la combaterea petelor dentare și a îngălbenirii dinților tăi.

Sursa foto: theblaze.com

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top