Connect with us

Revistateo.ro

Ce organ al copilului tau se imbolnaveste de la certurile din casa

Stiri

Ce organ al copilului tau se imbolnaveste de la certurile din casa

Certurile din casa il afecteaza pe cel mic mai mult decat crezi! Daca tu si partenerul tau aveti dispute foarte dese, trebuie sa fiti constienti de faptul ca acestea va afecteaza copilul intr-un mod dramatic, desi poate nu realizati acest lucru. Atentia pe care o acorzi micutului tau are un rol esential in dezvoltarea lui inca din primele zile de viata.

Multe dintre afectiunile pe care un om le dezvolta de-a lungul vietii se trag din copilarie si pot fi rezultatul unor anumite drame, evenimente nefericite sau experiente neplacute. Spre exemplu, specialistii spun ca aparitia otitei poate fi corelata cu faptul ca micutul tau nu a fost ascultat intr-un moment important al vietii sale. Aparitia astmului sau a altor boli ale tractului respirator pot avea legatura cu faptul ca acel copil nu a reusit sa isi exprime emotiile in cadrul familiei.

CITESTE SI: CUM POT VARICELE SA T EUCIDA. SIMPTOMELE IGNORATE

CITESTE SI: PLANTA CARE RPEVINE CATARACTA

Este foarte important sa fii foarte atent la limbajul trupului, pentru ca in acest mod iti poti da seama care este problema cu care copilul tau se confrunta si cum o poti rezolva. Creierul este organul cel mai afectat al unui copil care ia parte la certurile din casa foarte des. La maturitate, sau chiar si in timpul copilariei, la acesti copii vor aparea migrene si tulburari de comportament. Spre exemplu, unii ar putea sa renunte cu greu la obiceiul de a urina in pat si pot pastra acest obicei pana la o varsta mai mare. Acest lucru poate fi corelat cu lacrimile pe care copilul se abtine sa le verse in timpul zilei.

Este dificil sa depistezi cu ce problema se confrunta puiul tau, insa acordand mai multa atentiei durerilor si problemelor sale fizice vei reusi sa iti dai seama de cauza initiala a aparitiei lor si sa le tratezi din timp.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top