Connect with us

Revistateo.ro

Daca mergi la sala de fitness sau iti doresti sa faci lucrul acesta, atunci ar trebui sa stii ce lucruri sa eviti cand esti acolo.

Dieta si Sport

Ce nu trebuie sa faci cand mergi la sala de fitness

Daca te-ai hotarat sa mergi la sala de fitness, incearca sa eviti sa faci anumite lucruri. Sau poate mergi deja acolo si ai observat anumite obiceiuri suparatoare ale altora. Mai jos vei gasi cateva informatii care te pot ajuta sa eviti sa faci unele greseli.

Ce nu este bine sa faci la sala de fitness

1. Nu este bine sa nu folosesti un prosop atunci cand utilizezi aparatele. Asta pentru ca vei transpira si, daca nu vei sterge acele aparate pe care le folosesti, transpiratia va ramane acolo. Iar tu nu esti singura persoana care le foloseste.

2. Nu tine ocupate aparatele daca nu le folosesti. Sunt unele persoane care in loc sa faca sport, ocupa aparatele fara motiv. In loc sa le foloseasca, prefera sa trimita mesaje, sa vorbeasca la telefon sau sa isi faca poze. Iar in acest timp, alte persoane care vor sa faca miscare sunt nevoite sa astepte.

3. Nu face galagie. Sunt unele persoane care vorbeasc foarte tare la telefon in timp ce sunt la sala de fitness. Sau asculta muzica atat de tare, incat melodia poate fi auzita si de persoanele care au castile in urechi. Nu este un lucru prea placut.

4. Nu uita ca aparatele sunt pentru toata lumea. Asa ca incearca sa nu folosesti, spre exemplu, banda pentru alergat timp de doua ore. Trebuie sa tii cont de faptul ca sunt si alte persoane care vor sa foloseasca acele aparate.

5. Lasi echipamentele peste tot. Asa cum copiii sunt invatati sa isi stranga jucariile cand nu mai au nevoie de ele, si cei care merg la sala de fitness trebuie sa tina cont de faptul ca dupa ce folosesc echipamentele, trebuie sa le puna la loc.

6. Incearca sa nu pui presiune pe cei care folosesc echipamentele. Este neplacut cand o persoana foloseste anumite aparate pentru mult timp, dar la fel este sa stai in fata lor, cu mainile in san, asteptand sa isi termine antrenamentul.

Articole pe aceeasi tema:

Mituri despre sport care te impiedica sa slabesti

Legatura dintre cariile dentare si sportul intensiv

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top