Connect with us

Revistateo.ro

Singura modalitate reala PRIN CARE POTI SLABI MANCAND ORICE DE SARBATORI

Dieta si Sport

Singura modalitate reala prin care POTI SLABI MANCAND ORICE de SARBATORI

Este timpul sa privesti ADEVARUL IN FATA! Lasa dietele minune, lasa prostiile si lasa ce iti spun colegii sau prietenii. E timpul sa inveti ce conteaza si de ce unii reusesc cu adevarat si altii nu.

Nu o sa slabesti 5 kilograme pana pe 1 ianuarie, dar te asigur ca poti slabi mancand tot ce poftesti fara sa te simti vinovat.

Asa ca este timpul sa inveti odata pentru totdeauna DE CE SLABESTI. Necesita putina atentie la inceput dar merita pentru ca te va ajuta pentru O VIATA INTREAGA.

DEFICITUL CALORIC este singurul lucru care produce scaderea in greutate, este de necontestat si nu exista alte metode in jurul lui. Poti sa mananci SARMALE, SALATA LA BOEUF, si cate si mai cate, daca produci un DEFICIT CALORIC, vei slabi,.PUNCT

Poti sa mananci numai:
-proteine si legume verzi
-sa mananci din 2 in 2 ore
-6 mese pe zi la ore fixe
-sa mananci la 10 minute dupa ce te ai trezit
-sa nu mananci dupa ora x, sa iei cine stie ce suplimente
-sa bei apa cu lamaie

SI ALTE 1 MILION DE LUCRURI INUTILE, ATATA TIMP CAT TU ESTI LA MENTENANTA SAU INTR-UN SURPLUS CALORIC, NU VEI SLABI, PUNCT.

Acestea sunt doua cazuri extreme bineinteles. Ceea ce trebuie din nou sa intelegem este balanta energetica a caloriilor, cat mananci si cat consumi.

Atunci cand mananci mai putin(caloriile ce intra)decat ceea ce consumi(caloriile ce ies)se numeste DEFICIT CALORIC. Tot ce ai de facut este sa afli de cate calorii ai nevoie pentru a slabi.

Introdu greutatea ta aici: personal-training.ro/calculator/

Bun, bun, acum…

CUM NAIBA AFLU EU CATE CALORII AM MANCAT DE SARBATORI?

Este foarte simplu! Poate pare complicat la inceput dar nu este deloc! Iti va lua 10 minute pe zi MAXIM! Orice aliment mananci de-a lungul zilei il vei cauta aici SI PUR SI SIMPLU mananci numarul de calorii pe care il ai in ziua respectiva. Din ORICE ALIMENT ITI DORESTI TU. Si vei slabi. Si nu te vei infometa. Punct! calorii.oneden.com/cauta/?s=sarmale

“Vai, sa urmaresc absolut tot ceea ce mananc pentru cateva saptamani? Chiar ma gandeam ca voi gasi secretul in articolul aceasta, nu cred ca trebuie sa fac asta!”

Acesta chiar este secretul si va face diferenta intre tine si cei 90 % din populatia planetei, care se incurca in toate sfaturile prostesti de pe internet si urmeaza diete in care se simt mizerabil timp de 2 saptamani pentru nimic.

Totul pentru 15 minute pe zi 🙂

SI ACUM PARTEA BUNA! Nu trebuie deloc sa ai o precizie maxima. Pur si simplu daca te incadrezi in +-300 de calorii vei avea rezultate.

Deoarece nu pot comprima un program cu adevarat intreg si complet in scrieri postate pe blog, am creat programul DE LA ZERO LA FIT.

Daca iti doresti un program PAS CU PAS ce explica cu LUX DE AMANUNTE tot ce am discutat mai sus si te ajuta sa ajungi odata pentru totdeauna la corpul viselor tale si sa te simti excelent in acest timp, te invit sa accesezi acest link.
www.personal-training.ro/zerofit/

Afla mai multe detalii despre Bogdan Craciun.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top