Connect with us

Revistateo.ro

Ce NU ai voie să îi spui unei femei în preajma Sărbătorilor!

Stiri

Ce NU ai voie să îi spui unei femei în preajma Sărbătorilor!

Tu știi ce nu ai voie să îi spui unei femei în preajma sărbătorilor? Ține cont de sfaturile din acest articol dacă dorești să treci cu bine alături de partenera ta de viață de acest Crăciun. Anumite lucruri nu trebuie spuse nici în glumă, mai ales în această perioadă când toată lumea este mai sensibilă.

NU REFUZA VIZITA LA PĂRINȚII EI
Știm că nu îți plac foarte mult socrii tăi, mai ales mama soacra, dar un refuz din partea ta în acest sens fix în ziua de Crăciun o poate doborî psihic pe iubita ta. Suportă câteva ore în companie socrilor sau viitorilor socri și gândește-te că iubita ta este fericită dacă faci asta.

VEZI AICI CEL MAI FRUMOS SITE DE CRĂCIUN!

NU ÎI SPUNE CE CADOU ÎI CUMPERI
Nici măcar vreun indiciu, pentru că strici toată surpriza. Femeilor le place să fie surprinse, chiar dacă sunt nerăbdătoare să afle ce caodu le cumpără iubitul lor. Ai putea dacă vrei să îi potolești curiozitatea (pentru că te va întreba într-una ce i-ai luat) să îi dai indicii false despre cadou, dar nu atât de mari încât să fie complext dezamăgită. Mai degrabă spune-i că e un cadou simbolic în cazul în care e ceva de-a dreptul surprinzător.

LAS-O ȘI PE EA SĂ OPINEZE
Mai ales cu referire la locul în care să vă petreceți sărbătorile, în special Revelionul. Bărbații au tendința de a arăta cât de bine se pricep la oferte de cazare, dar femeile nu caută neapărat vreo stațiune luxoasă și accesibilă ci poate doar un loc frumos unde să se poată bucura de compania alesului inimii.

NU FACE MOFTURI LA CE CADOURI PRIMEȘTI DE LA IUBITA TA
Poate că nu te-a nimerit de data asta, dar nu o amăgi. S-ar putea să se supere și să se simtă vinvoată pentru că încă nu te cunoaște suficient de bine nici măcar să-ți facă un amărât de cadou. Spune că îi mulțumești pentru cadou, indiferent cum ar fi acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top