Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce apreciaza fiecare semn zodiacal intr-o relatie. Unele lucruri conteaza mai mult decat sexul. Ce isi doresc zodiile de la partenerul de cuplu?

Astro-FUN

Ce lucruri conteaza pentru fiecare zodie intr-o relatie, mai mult decat sexul

Sunt anumite lucruri pe care zodiile pe apreciaza intr-o relatie. Pentru ele acestea conteaza mai mult decat sexul.

Lucruri pe care zodiile le apreciaza intr-o relatie

Berbec. Pentru Berbeci, pasiunea conteaza foarte mult. Vor sa fie alaturi de cineva care ii face sa simta ca traiesc. Isi doresc sa fie priviti de partenerii de cuplu cu aceeasi dorinta ca la inceputul relatiei.

Taur. Taurii apreciaza increderea, loialitatea. Isi doresc un partener de cuplu care nu ii va insela niciodata. Nu vor sa isi faca griji ca ar putea sa piarda persoana iubita.

Gemeni. Gemenii isi doresc un partener de cuplu care sa ii accepte si sa ii inteleaga. Nu vor sa fie judecati pentru gandurile sau pentru trecutul lor.

Rac. Racii apreciaza romantismul. Vor picnic pe plaja, isi doresc sa serveasca cina la lumina lumanarilor si alte clisee pe care le vedem in filmele romantice.

Leu. Pentru Lei, compromisul este cel care conteaza intr-o relatie. Ar vrea ca totul sa fie asa cum isi doresc ei, insa stiu ca este imposibil. De aceea apreciaza compromisul intr-o relatie.

Pestii isi doresc un partener de cuplu care sa ii faca sa rada

Fecioara. Fecioarele vor confort in relatia de cuplu. Isi doresc sa fie alaturi de o persoana care le face sa se simta in largul lor, indiferent daca poarta pijama sau o masca faciala.

Balanta. Sinceritatea si comunicarea sunt cele care conteaza pentru Balante. Isi doresc sa fie alaturi de o persoana care sa le spuna ceea ce simte. Prefera conversatiile sincere.

Scorpion. Scorpionii vor sa se simta fericiti alaturi de partenerul de cuplu. Isi doresc sa fie cu o persoana care sa le dea motive sa zambeasca in fiecare dimineata.

Sagetator. Sagetatorii au nevoie de spatiu, chiar daca sunt implicati intr-o relatie. Apreciaza daca partenerul de cuplu nu ii critica pentru lucrul acesta. Au nevoie uneori de momente de liniste si singuratate.

Capricorn. Capricornii vor un partener de cuplu cu care pot purta concersatii profunde, care sa le stimuleze creierul.

Varsator. Varsatorii apreciaza sustinerea venita din partea partenerului de cuplu. Isi doresc pe cineva care sa ii incurajeze sa isi urmeze visul. Vor ca partenerul de cuplu sa creada in potentialul lor.

Pesti. Pestii isi doresc un partener de cuplu care sa ii faca sa rada. Vor sa faca glume. Isi doresc ca partenerul lor sa fie si prietenul lor cel mai bun.

Articole pe aceeasi tema:

Zodii feminine in stare sa desparta cupluri

4 zodii cu care poti intemeia o familie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top