Connect with us

Revistateo.ro

Ce le ascund bărbații femeilor când vine vorba de sex

Cuplu

Ce le ascund bărbații femeilor când vine vorba de sex

Ce le ascund bărbații femeilor când vine vorba de sex:

1. BĂRBAȚII PREFERĂ SĂ FIE LIBERI SEXUAL
Bărbaților nu le place monogamia. Aceștia au mereu tentația să încerce și la altă poartă, pentru că nu pot trăi fără spiritul de vânător. De fapt, spiritul cuceritor îi deosebește pe bărbați de femei, iar doamnele nu vor înțelege niciodată asta.

2. PROBLEMELE DE ERECȚIE
Bărbații sunt fioarte rușinoși atunci când vine vorba de împărtășit problemele lor de sănătate. Dacă femeia nu are nicio problemă în a vorbi despre durerile menstruale, bărbatul consideră că a recunoaște o disfuncție erectilă sau o incapacitate de concentrare în timpul sexului nu este deloc o atitudine masculină.

CITEȘTE ȘI: CE RIȘTI DACĂ FACI SEX ÎN APĂ

3. VOR AFECȚIUNE
Cu toate că de multe ori sunt caracterizați drept niște animale pasionale în pat, și bărbații vor afecțiune, atenție, sărutări, mângâieri, la fel ca și femeile, însă ascund acest lucru.

4. LE PLACE SĂ FIE DOMINAȚI
Unii bărbați ascund faptul că se simt bine și sunt foarte excitați și din postura de pasivi. Aceștia sunt în extaz atunci când femeia preia controlul, mai ales dacă știe să o facă bine.

5. SUNT ATRAȘI DE FEMEILE EXOTICE
Majoritatea bărbaților sunt atrași de corpurile apetisante ale braziliencelor sau de inocența și tandrețea asiaticelor. Dacă braziliencele le sugerează o bombă sexuală gata să explodeze de feromoni, asiaticele le gâdilă latura masculină protectoare.

6. SE UITĂ LA FILME PORNO
Chiar dacă au o relație, bărbații se uită la filmele pentru adulți. Majoritatea ideilor privind practicile sexuale în cuplu și le iau din aceste tipuri de producții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top