Connect with us

Revistateo.ro

Ce INVIDIAZĂ bărbații la FEMEI

Inedit

Ce INVIDIAZĂ bărbații la FEMEI

Competiția între bărbați și femei s-a terminat cu victoria… femeilor! Mai multe studii arată că bărbații invidiază mai multe lucruri la femei decât femeile la bărbați, contrar a ceea ce se cunoaștea.

1. DETERMINAREA ȘI AMBIȚIA
Femeile mereu pot cu toate. Nu e doar o melodie a Andei Adam, „când nu mai poți, poate fata”, ci e chiar o realitate. Oricât de obosite ar fi femeile, oricât de multe probleme ar avea, mereu găsesc alternative pemtru a ieși din situațiile complicate ale vieții. Femeile se plâng la începutul unei diete dar datorită ambiției lor reușesc să o ducă la bun sfârșit, așa cum se întâmplă cu multe alte lucruri. Încăpățânarea pozitivă a femeilor le dă bătăi de cap și invidie bărbaților.

CITEȘTE ȘI: CE NU TREBUIE SĂ FACĂ UN BĂRBAT NICIODATĂ LA PRIMA ÎNTÂLNIRE

2. FEMELE POT SĂ FIE MAME
Aici vorbim despre a fi mamă în cel mai amplu mod cu putință. Să aduci pe lume un copil este o experiență pe care bărbații nu o vor cunoaște niciodată. Și nu doar experiența în sine ci și faptul că, datorită cordonului ombilical, se creează o legătură mult mai puternică între copil și mamă decât între copil și tată.

3. PUTEREA DE A CONVINGE
Nu-i așa că încă din școală fetele erau cele care cereau toată clasa de la anumite cursuri pe diferite motive, de cele mai multe ori inventate? Da, femeile au o putere de convingere mai mare decât bărbații, nu doar atunci când vorbim despre a convinge bărbați cât și despre femei.

4. POSIBILITATEA DE A AVEA MAI MULTE STILURI
În timp ce bărbații sunt condamnați să poarte cam aceleași haine, femeile se pot juca mult cu vestimentația. Bărbații nu au rochii, fuste și alte accesorii pe care femeile le pot folosit pentru a-și salva stilul sau ținuta.

5. PĂRUL LUNG
Chiar dacă există și bărbați cu părul mare, aceștia sunt invidioși pe capacitatea femeilor de a avea grijă de părul lor, pentru răbdarea acestora. Mai ales că femeile pot să își facă multe coafuri specific feminine pe care nici bărbații cu păr lung nu le-ar îndrăzni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top