Connect with us

Revistateo.ro

Ce greseala faci cand te speli pe dinti

Ingrijirea dintilor

Ce greseala faci cand te speli pe dinti

Respratia urat mirositoare este o problema cu care se confrunta extrem de multe persoane, de toate varstele. Iata ce greseala faci cand te speli pe dinti.

Ei bine, potrivit ultimelor studii, perioajul dintilor nu este suficient. Chiar daca obisnuiesti sa iti speli dintii de doua ori pe zi si folosesti si ata dentara si apa de gura, nu sunt de ajuns aceste lucruri.

Specialistii sustin ca o igiena completa orala cuprinde si curatarea temeinica a limbii. Exista periute care permit o curatare riguroasa a limbii. Insa si celelalte periute obisnuite pot curata cu succes bacteriile de pe limba. Aceste bacterii se dezvolta si duc la o respiratie urat mirositoare.

„De multe ori, periajul limbii cantareste mai mult decat periajul frecvent de-a cursul unei zile întregi”. Este anuntul medicilor stomatologi care au urmarit situatia dentara a pacientilor.

Si gingivita este una dintre cauzele care duc la respiratie urat mirositoare, insa cu tratamente facute acasa, poti scapa de bacteriile daunatoare din gura.

Cand te speli pe dinti, foloseste ingrediente naturale, ca aloe vera

In momentul aparitiei gingivitei, se ajunge ca bacteriile daunatoare sa se aseze mai usor in gura. Acest lucru duce la respiratie urat mirositoare, la retragerea gingiilor si chiar si la pierderea dintilor.

Consumat zilnic, ceaiul verde ajuta la mentinerea unei guri sanatpase. Asociatia Americana a Dentistilor a stabilit ca ajuta la calmarea bolilor gingiilor si a tesuturilor din gura.

Eucaliptul este un alt lucru pe care il poti folosi pentru a scapa de gingivita si respiratia urat miroasitoare.
Se amesteca doua lingurite de ulei de eucalipt cu o cana cu apa calda si se face gargara in fiecare zi.

Si vitamina C este un unhibitor al gingiilor umflate. Aceasta vitamina incetineste sangerarea gingiilor. Consuma patrunjel si citrice in fiecare zi.

Atunci cand alegi o pasta de dinti, cumpara una care contine aloe vera. Aceasta planta reduce simptomele parodontozei.

Articole pe aceeasi tema:

Alimente care iti ingalbenesc dintii

Remedii naturale pentru a scapa de gingivita si pentru a albi dintii

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Ingrijirea dintilor

To Top