Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodie

Ce fel de mamă eşti, în funcţie de zodie.

Mama Berbec. Este un adevărat lider, care-şi doreşte să fie un exemplu demn de urmat de copiii ei. Mereu energică şi ambiţioasă, îşi încurajează odraslele să-şi urmeze visurile şi se implică mult în realizarea lor. Cu toate astea, câteodată este prea impulsivă şi îşi pierde răbdarea destul de repede.

Mama Taur. Tinde să îşi răsfeţe copiii şi ştie mereu să-i asculte atunci când aceştia au ceva de spus. Mereu echilibrată şi răbdătoare, această mamă este foarte grijulie cu puii ei, exact ca o cloşcă. Orice copil s-ar simţi norocos cu o asemenea mămică.

CITEŞTE ŞI: Ce dietă să urmezi, în funcţie de zodie

Mama din zodia Gemeni. Este cel mai bun prieten al copiilor ei, pe care-i ascultă şi-i sprijină de fiecare dată. Cei mici vor avea mereu ce învăţa de la această mamă, chiar dacă uneori ar putea părea cicălitoare. Cu toate astea, va avea grijă să-şi educe odraslele cu grijă, respectându-le întotdeauna personalitatea.

Mama Rac. Pentru ea, familia este mereu pe primul loc. Îşi iubeşte copiii şi ar face orice pentru ei, chiar dacă uneori are de suferit de pe urma acestui lucru. Mereu alături de cei mici atunci când au nevoie de ajutor, mama născută sub acest semn îşi va răsfăţa copiii şi va avea grijă să le ofere toată dragostea şi devotamentul ei.

Mama Leu. Nu degeaba este văzută ca o leoaică, ce îşi apără puii de fiecare dată când simte pericolul. Este un partener bun de joacă, dar şi un dascăl adevărat. Poate uneori este văzută de puii ei cam exigentă, dar acesta e felul ei de a fi, iar copiii ştiu că se pot baza pe ea oricând.

Mama Fecioară. Este mereu gata să facă ceva pentru copiii ei, de parcă s-ar fi născut special pentru rolul de mamă. Mereu îi uimeşte pe cei din jur prin modul în care se ocupă de copii şi de casă. Cu toate astea, activităţile cotidiene o fac să pară destul de rece cu odraslele ei.

Mama Balanţă. După cum îi este şi semnul sub care s-a născut, această mamă este una echilibrată, atenţă şi calmă. Mereu corectă, îşi va pedepsi copiii dacă greşesc şi este dispusă să facă sacrificii mari atunci când vine vorba de fericirea celor mici. Nu este genul de mamă care să-şi sufoce copiii, aşa că-i va va lăsa liberi, pentru a-şi exprima propriile personalităţi.

Mama Scorpion. Foarte iubitoare faţă de copii, această mamă este capabilă să-şi dea şi viaţa pentru puii ei. Dacă cineva îndrăzneşte să-i supere odrasla, aceasta se transform într-o fiinţă răzbunătoare, de temut. În rest, este cel mai bun prieten al copiilor, cu care vorbeşte de la egal la egal şi cu care cei mici pot discuta despre absolut orice.

Mama Săgetător. Este mama pe care orice copil o doreşte. Ştie că frumuseţea copilăriei nu ţine prea mult, aşa că e genul de părinte care îşi îndeamnă copii să se distreze cât mai tare. Mereu pusă pe glume, face în aşa fel încât cei mici să-şi descopere atuurile în timp ce au parte de experienţe cât mai inedite.

Mama Capricorn. Este foarte ambiţioasă, iar asta se va vedea şi din atitutidea faţă de copiii ei, pe care vrea să-i vadă că sunt bine. Asta o face căteodată să pară destul de dură şi impunătoare, însă toate au scopul de a-i ambiţiona pe cei mici pentru a deveni oameni maturi, realizaţi atât profesional, cât şi personal.

Mama Vărsător. Nu se încadrează deloc în tipologia unei mame obişnuite. Mereu nonconformistă, aceasta îşi va încuraja copiii să-şi urmeze propriile instincte. Asta nu înseamnă că nu se preocupă de cei mici, doar că prefer să o facă din umbră, lucru care îi lasă câteodată pe copii destul de bulversaţi şi lipsiţi de orientare.

Mama din zodia Peşti. Mai mereu blâdă şi iubitoare, această mamă este o idealist convinsă, ce îşi doreşte ca cei mici să urmeze o carieră artistică şi chiar îi indrumă în acest sens. Mereu îşi va răsfăţa copiii, iar atenţia cu care îi îngrijeşte ar putea fi uneori exagerată.

1 Comment

1 Comment

  1. doina

    2015-03-06T23:22:07+02:00 at 2015-03-06T23:22:07+02:00

    pentru scorpion tot ce scrie e adevarat

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top