Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Ce faci atunci cand nu te mai saruta, ci doar te pupa?

Toate cuplurile au trecut macar o data prin acest impas. Daca esti intr-o relatie de mult timp, o sa observi ca si partenerul tau tinde sa faca acesr lucru.

La inceputul relatiei, iti doresti sa ii musti buzele, sa il saruti ore intregi. Ti se pare ca nu te poti satura sa il tii in brate, iar aroma buzelor sale te innebuneste.

La un moment dat, statisticile arata ca sarutul ajunge sa se transforme in pupici. Vei observa cand vii seara de la munca faptul ca partenerul tau te va pupa usor pe buze si va trece mai departe.

Daca nu vrei ca sarutul sa fie numai o parte din preludiul inainte de sex, ar trebui sa iei cateva masuri

La inceputul unei relatii, fiecare semn de apropiere din partea ta ii deschide un nou teritoriu. Vrea sa te cucereasca pas cu pas, te innebuneste cu saruturi lungi. Reuseste sa te faca sa visezi la ele o zi intreaga.

Ce faci atunci cand nu te mai saruta, ci doar te pupa

Stie si ca vei incerca sa-i ghicesti tehnicile de seductie si felul cum e in pat dupa cum te saruta. Astfl ca se straduieste sa-ti placa si te saruta ametitor.

Cand nu te mai saruta, lipeste-ti buzele de ale lui si saruta-l pasional, fara vreun motiv anume. Prinde-i limba si joaca putin cu ea, apoi lasa-l. Se va gandi intreaga zi la acel sarut.

Dupa ce te-a cucerit, nu mai esti o provocare si incepe sa fie ceva mai defensiv. Ei bine, atunci este cazul sa actionezi.
Impartiti ceva dulce cu buzele. Adu-i o bucatica de ciocolata intre buzele tale si provoaca-l sa o ia.

Citeste si: De ce este greu sa spui te iubesc?
In cazul in care simti ca nimic din acestea nu merge, discutati direct. Spune-i cat de fericita erai la inceputul relatiei si cat de mult iti lipsesc saruturile lungi si dese.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top