Connect with us

Revistateo.ro

Ce este sauna faciala si de ce iti ajuta tenul

Stiri

Ce este sauna faciala si de ce iti ajuta tenul

Una dintre metodele cele mai ravnite de doamne in materie de beauty este sauna faciala, metoda prin care iti poti detoxifia pielea fetei, eliminand imperfectiunile si acumularile de infectii microscopice.

Deseori vorbim despre detoxifierea organismului nostru insa uitam ca si fata are nevoie de o curatare in prealabil.

CITESTE SITRATAMENT EFICIENT ANTI-ACNEE

Cu ajutorul vacuumului, ti se deschid porii prin care se vor elimina toate toxinele, iar vasele de sange de la nivelul fetei se vor dilata, ducand la o crestere a fluxului sanguin in zona tratata. Aceasta metoda de scapa imediat de acnee, puncte negre sau lipsa de stralucire a fetei.

CITESTE SI: ALIMENTELE CARE PREVIN ACNEEA

Pare incredibil dar sauna faciala te ajuta si la eliminarea simptomelor de raceala. Simptomele precum nasul infundat sau durerile in gat pot fi eliminate cu ajutorul unui ulei esential din eucalipt, adaugat tratamentului.

Totodata, la sauna faciala se pot folosi infuzii de ceai sau diferite tipuri de uleiuri cum este cel de arnica: rolul antiinflamator este observabil in actiunea acestui ulei impotriva acneei. O sedinta de sauna faciala costa intre 50 si 150 de lei, in functie de cerintele tale si recomandarile specialistilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top