Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

„Ce este in neregula cu mine, de ce nu are ERECTIE?”. Vezi care este problema Georgianei

Georgiana a scris un mesaj catre redactia REVISTA TEO prin care ne intreaba: „Ce este in neregula cu mine, de ce nu are ERECTIE?”. Citeste mesajul complet si vezi dilema dintr-o relatie cu care multe dintre voi se confrunta.

Iata mesajul primit de la Georgiana:

„Buna, sunt Georgiana si as vrea sa va intreb imi puteti oferi o solutie la problema mea. Imi este foarte greu sa vorbesc despre acest lucru, dar chiar nu mai stiu la cine sa apelez. La medic nu vrea sa merga…
Este vorba despre sotul meu cu care sunt casatorita de 5 ani. Ne intelegem foarte bine, putem spune ca ne-am descurcat sa cumparam un apartament, avem o fetita de 3 ani, lucram amandoi, totul e bine. Dar cand vine vorba sa facem sex, ceva se intampla.

Ce este in neregula cu mine, de ce nu are erectie? M-am gandit ca nu ma mai place… poate nu mai este atras de mine. Nici eu nu ma mai simt frumoasa ca acum 10 ani, dar el ma lauda mereu ca nu m-am ingrasat si ca ma ingrijesc. Atunci de ce nu pot sa-l fac sa ma doreasca in pat? O patim aproape de fiecare data ca el… sa nu poata, pur si simplu. La medic nu vrea sa mearga.

Am inceput sa ma simt aiurea cand suntem in pat. Nici nu stiu daca mai vreau sa ma dezbrac. Daca iar nu poate sa aiba erectie? E frustrant si pentru mine, sa stiti. Stiti cum este sa te simti neiubita, nedorita?”

Ce raspunde echipa din REDACTIA TEO la mesajul Georgianei:

„Draga Georgiana, nu este vina ta ca sotul tau sufera de o problema de sanatate. In niciun caz nu este vorba despre un singur motiv care il face sa nu aiba erectie, ci de mai multi factori cumulati. Specialistii spun ca factorul cel mai important care afecteaza viata sexuala atat a barbatilor cat si a femeilor este stresul. Daca sotul tau are probleme la serviciu, lucreaza prea mult sau simte ca nu are posibilitatea de a se distra, gandeste-te ca aceste lucruri ii afecteaza starea. Sa stii ca sexul porneste de la creier. Daca starea lui psihica este afectata, atunci nici fizic nu va reusi sa intre in stare.

Citeste si: Top 4 lucruri pe care barbatii le vor in pat, dar le e RUSINE sa spuna

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care 1 din 4 bărbați nu poate avea erecție
Incearca remedii naturiste: plante care imbunatatesc erectia la barbati sau metode prin care sa il ajuti sa se relaxeze. Bineinteles, cel mai bine ar fi sa il convingi sa mergeti la medic. Incapacitatea de a avea erectie nu este un subiect deloc rusinos ci il putem considera chiar normal pentru doctori.

Si, cel mai important, spunem noi: NU TE MAI CONSIDERA VINOVATA! Iti faci rau tie si faci rau relatiei voastre. Atat timp cat el spune ca te iubeste si sunteti fericiti in afara dormitorului, este clar ca problema este undeva in exterior. Atat timp cat si tu esti stresata, nu va veti putea concentra asupra momentelor frumoase. Relaxati-va, faceti ceva pentru voi doi, beti un pahar de vin, mergeti in oras. Nu va mai ganditi la rezultat, ci lasati-va purtati de val. Solutia ar putea fi mai simpla decat crezi.

Sanatate multa!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top