Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

De ce au bărbații erecție dimineața plus alte cinci curiozități sexuale despre ei

Cercetătorii au descoperit motivul incredibil pentru care bărbații au erecție în fiecare dimineață: acesta este un proces biologic benefic pentru sănătatea lor. Descoperă 6 curiozități despre erecție:

1. ERECȚIA DE DIMINEAȚĂ PREVINE FIBROZA
Oamenii de știință au ajuns la concluzia că motivul pentru care bărbații se trezesc cu erecție este unul de autoprotecție. Corpul uman este atât de inteligent încât activează fiecare celulă și vas sanguin pentru a transmite anumite informații. Erecțiile duc la umflarea țesutului, ceea ce produce oxigenarea necesară care previne fibroza și alte probleme de sănătate care pot cauza inclusiv infertilitatea.

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE 1 DIN 4 BĂRBAȚI NU POATE AVEA ERECȚIE
2. PENISUL UNUI BĂRBAT POATE CREȘTE CONSIDERABIL ÎN TIMPUL ACTULUI SEXUAL
Potrivit unui studiu publicat de revista Women s Health, atunci când un bărbat primește sex oral de la parteneră, penisul acestuia poate crește cu până la 50% decât în mod normal, ca un răspuns natural la stimulii de plăcere.

3. PENISUL ÎȘI SCHIMBĂ FORMA
Medicii și oamenii de știință au constatat că, în funcție de parteneră, penisul poate avea o formă ușor diferită. În unele cazuri acesta prezintă o ușoară curbură (în funcție de nivelul de excitare) în altele este perfect drept.

4. BĂRBAȚII ȚIN CONT DE LOCUL ÎN CARE FAC SEX
Bărbații nu pot fi performanți la pat dacă locul unde se petrece amorul nu are suficientă intimitate. Mai multe studii arată că bărbații sunt mai pudici decât femeile în privința sexului.

5. MASTURBAREA AJUTĂ ACTUL SEXUAL
Multe femei nu văd cu och buni dacă un bărbat se masturbează în fața lor, în timpul actului sexual. Trebuie știut că acest lucru duce la un flux sanguin mai bun și la o mai bună performanță sexuală. Deci nu e ceva de rău.

6. MĂRIMEA CONTEAZĂ
Și nu, nu vorbim aici de lucruri perverse. Dacă un bărbat are prea multe kilograme în plus, nivelul său de testosteron va scădea și asta va influența activitatea sexuală. Din această cauză se recomandă urmarea unei diete echilibrate pentru a evita problemele de disfuncție erectilă.

Sursa foto: www.deccanchronicle.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top