Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

5 obiceiuri sexuale cu care îi vei îndepărta pe bărbați

5 obiceiuri sexuale cu care îi vei îndepărta pe bărbați:

1. SUPER-MACHIATĂ
Da, femeile sunt foarte frumoase machiate, dar dacă exagerezi, îl vei dezgusta. Atunci când faci sex cu persoana iubită, este recomandat să te prezinți naturală. Nu de alta, dar la cât de mult vă veți foi în pat, vei păta așternuturile cu ruj, fond de ten și rimel. Nu e o idee grozavă.

2. CÂND IL ZGÂRII
Una e să îl atingi suav și alta e să îți înfigi unghiile în spatele său. Chiar dacă nu crezi, îl doare destul de tare încât să te urască pentru tot restul zilei. Deci, nu confunda mângâiatul molcom cu sălbăticia.

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – ÎN CE ORAȘ ÎȚI VEI GĂSI MAREA DRAGOSTE

3. MIMATUL ORGASMULUI
Veșnica discuție despre prefacere. Da, bărbații își pot da seama dacă mimezi sau nu orgasmul și dacă gemetele tale sunt parcă o înregistrare de pe un casetofon stricat.

4. BEI CAM MULT
Băuturile alcoolice ne pot ajuta să prindem curaj în situații precum cea despre care discutăm aici. Însă dacă te îmbeți până nu mai știi de tine, în speranța că vei fi în stare să îți pui toate fanteziile din cap în practică, te înșeli. Vei fi doar demnă de milă în fața lui, iar a doua zi toată lumea va ști că tragi la măsea.

5. DAI INDICAȚII MAI MULT DECÂT FACI
În pat, sexul este în doi. Dacă tu ai senzația că el va asculta toate indicațiile tale, și acestea vin din secundă în secundă, există riscul uriaș chiar să își piardă erecția. Partida de amor se va transforma într-un eșec lamentabil din cauza vorbăriei la care nu poți renunța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top