Connect with us

Revistateo.ro

Ce cred oamenii despre tine in functie de greutatea pe care o ai

Stiri

Ce cred oamenii despre tine in functie de greutatea pe care o ai

Sigur te intrebi ce cred oamenii despre tine cand te intalnesc prima oara. Prejudecati exista cu nemiluita. Multe dintre ele se bazeaza pe aspectul fizic, deci da, oamenii au pareri preconcepute analizand chiar si kilogramele pe care le ai.

Conform unui sondaj realizat de revista Glamour din Marea Britanie, kilogramele pe care le ai atrag o serie de stereotipuri si prejudecati. Multe femei se judeca intre ele in functie de cum arata corpul lor.

Ce cred oamenii despre tine daca esti plinuta

Majoritatea celor care au raspuns la sondaj le judeca aspru pe femeile care au cateva kilograme in plus. Printre etichetele puse se numara „inceata”, „lenesa”, insa o buna parte din repondenti cred ca femeile care au cateva kilograme in plus sunt spirituale si vesele mereu. Din nefericire, participantii la sondaj sunt de sase ori mai predispusi sa eticheteze o femeie grasuta drept lenesa fata de orice alta caracteristica.

VEZI CE CARACTERISTICA DEZVALUIE DESPRE TINE FAPTUL CA DORMI CU SOSETE

CE LUCRURI INTERESANTE SPUNE DESPRE TINE GROPITA DIN BARBIE

Ce cred oamenii despre tine daca esti slaba

Nici femeile slabe nu scapa de prejudecati. Acestea sunt chiar mai judecate decat cele plinute. Femeile slabe sunt vazute drept ingamfate si primesc adesea eticheta de „scorpie”. Astfel de etichete pot produce dezechilibre emotionale serioase in randul femeilor. Multe femei se confrunta cu opinii preconcepute atunci cand ajung la un interviu de angajare, iar acest lucru nu este tocmai sanatos pentru o societate moderna in care ne laudam ca traim.

Sondajului realizat de Glamour i se adauga o cercetare facuta de oamenii de stiinta de la Universitatea Yale. Conform investigatiei, 66% dintre persoanele plinute au fost aspru judecate in ultimii 10 ani si isi gasesc cu dificultate un loc de munca stabil.

Cat despre persoanele care au o conformatie normala, acestea sunt vazute agreabile, sociabile, destul de echilibrate si de incredere. Femeile care nu sunt nici slabe, dar nici grase sunt vazute drept sefe bune si iubite sincere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top