Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce ceaiuri să bei pentru cele mai comune probleme ale pielii

Ceaiuri pentru cele mai comune probleme ale pielii:

1. CEAIUL DE BRUSTURE
Brusturele este o plantă sălbatică pe care o poți găsi pe toate câmpurile. În China, de pildă, această plantă este atât de venerată încât femeile din această țară o folosesc în scopuri cosmetice. Ceaiul de brusture se poate bea pentru a înlătura problemele dermatologice, printre care acneea, furunculul sau diferitele tipuri de eczeme.

CITEȘTE ȘI: REȚETA TIBETANĂ PENTRU DINȚI MAI ALBI
2. CEAIUL DE GĂLBENELE
Gălbenelele sunt bogate în antioxidanți și reprezintă un remediu excelent în tratamentele de înfrumusețare, mai ales dacă vorbim despre problemele pielii. Gălbenelele reduc inflamațiile și aspectul de față obosită. Aplică comprese cu ceai de gălbenele în jurul ochilor și pe obraji și stai așa timp de 10 minute.

3. CEAIUL DE URZICĂ
Urzicile sunt bogate în minerale precum calciul, magneziul, fierul sau zincul și conține multă vitamina A. Urzica are capacitatea de a întineri pielea, eliminând celulele moarte care își fac veacul la nivelul feței, redând tenului tău un aspect uscat sau gras.

4. CEAIUL DE COADA CALULUI
Această plantă fără flori ajută la vindecarea cicatricilor cauzate de erupțiile dureroase ale coșurilor sau diferite accidente ce au făcut rău feței tale. Conținutul ridicat de siliciu ajută ca țesutul conjunctiv ce formează pielea să se regenereze mai repede. Acest ceai poate fi băut sau poate fi aplicat la nivelul feței cu ajutorul unor comprese sau cu tampoane de vată.

5. CEAIUL DE BUSUIOC
Busuiocul nu se pune doar sub pernă pentru a-ți visa ursitul ci se poate folosi pentru a reda frumusețea tenului tău. Busuiocul este excelent în tratarea acneei și calmează inflamațiile cauzate de diferite alergii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top