Connect with us

Revistateo.ro

Poti incerca anumite bauturi pentru detoxifierea rinichilor. sunt usor de preparat si sunt facute din ingrediente naturale.

Detoxifiere

Ce bauturi poti consuma pentru detoxifierea rinichilor

Rinichii au un rol important in asigurarea sanatatii. Iti curata corpul de toxinele nocive. Insa, pot fi afectati de stilul de viata sau de alimentatie. De aceea uneori nu mai pot functiona asa cum trebuie, asa ca este nevoie sa luam masuri. Exista anumite bauturi pe care le poti consuma pentru detoxifierea rinichilor. Sunt facute din ingrediente naturale si aduc numeroase beneficii.

4 bauturi pentru detoxifierea rinichilor

Suc de lamaie. Scade sansele de aparitie a pietrelor la rinichi. Poti stoarce 4 sau 5 lamai, iar sucul obtinut il vei pune intr-un litru de apa rece. Bautura poate fi consumata dimineata pe stomacul gol. De asemenea, poti amesteca sucul de lamaie cu apa calda si vei bea dimineata inainte de micul dejun.

Suc de fructe sau legume. Antioxidantii din fructe si legume iti vor curata rinichii. In plus, sucul obtinut este bogat in substante nutritive care au un efect benefic asupra organismului. Poti folosi fructele si legumele preferate. Spre exemplu, ai putea opta pentru castravete, morcov, patrunjel, telina, dovlecel etc. Poti dilua sucul optinut adaugand putina apa.

Suc de sfecla. Poti incerca suc de sfecla. Este bogat in antioxidanti si te va ajuta sa iti cureti rinichii de toxinele nocive. De asemeena, contine potasiu care regleaza tensiunea arteriala si previne hipertensiunea.

Suc de merisoare. Daca vei bea suc de merisoare, scad sansele de a face pietre la rinichi. Tot acest suc te va feri de infectiile renale. Este ideal sa il prepari acasa. Insa, daca optezi pentru cel din comert asigura-te ca este natural. Nu trebuie sa contina zahar, coloranti artificiali, conservanti sau arome.

Asadar, pentru a-ti curata rinichii de toxine poti consuma bauturile de mai sus. Sunt usor de preparat si poti folosi ingrediente naturale care sunt usor de gasit. Nu vor actiona numai la nivelul rinichilor, ci la nivelul intregului corp, aducand numeroase beneficii.

Articole pe aceeasi tema:

4 semne că ai rinichii bolnavi. La 3 dintre ele nici nu te aşteptai!

Remedii naturiste din seminte de in din vremurile antice. Cum ajuta inul rinichii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top